Todi (nyk. Kyösti)

Lisätty sivulle: 2012-05-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Todi
3.1.2024 Kyöstistä tuli koiraenkeli.

****

2.7.2012 Todi sai kodin Helsingistä

***

Uroskoira, noin 6kk

14.6.2012 Todi on alustavasti varattu

25.5.2012 Veljekset ovat syntyneet maatilalla, jossa niillä on ollut oma piha temmeltää, mutta vähän ihmiskontakteja. Todista on kuitenkin tarhalla jo tullut tavallisen touhukas ja iloinen pentu, joka tulee innoissaan ihmisten luokse halimaan ja pusimaan. Lapsia Todi kuitenkin ihmettelee vähän muristen ja haukkuen, mutta varmasti vielä niihinkin tottuu. Todi on aika matala, eikä varmasti suureksi kasvakaan. Todi olisi juuri siinä iässä, että sille täytyisi opettaa perustottelevaisuutta, ja namin takia tämä poika tekisikin mitä vain!

15.5.2012 n. 6kk Veljekset Tondu, Karvik ja Todi etsivät omia kotejaan. Kastroidaan ennen kotiin matkustamista. Lisätietoja tulossa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa, mikäli pentu kastroidaan tarhalla ennen kotiin tuloa kulukorvaus on 250euroa.