Titika (nyk. Kamu)

Lisätty sivulle: 2007-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Titika (nyk. Kamu)
17.6.2014 Kamusta tuli koiraenkeli.

Kamu jouduttiin nukuttamaan ikiuneen vatsasyövän vuoksi. Oli niin kovat kivut lääkkeistä huolimatta. Kamu eli omistajansa kanssa mukavan antoisan elämän loppuun asti, aina kainalossa. Terveisin Kirsi

***

1.11.2012 Kamu muutti entisen omistajansa kanssa rivitaloon loppuelämäkseen.

***

Narttu, aikuinen

14.4.2012 Olemme tulleet siihen päätökseen, että joudumme etsimään uutta kotia Kamullemme entinen nimi (Titika), muuttuneen elämän tilanteen vuoksi valitettavasti. Elikkäs meidän Kamu on ihmisystävällinen, mutta pelkää toisia koiria, käyttäytyy aggressiivisesti kohdatessaan. On tottunut myös yksin oloon, että voi olla päivätöissä ihan turvallisesti.

Kamu on luonteeltaan leikkisä kaveri, joka kaipaa ulkona oloa paljonkin, sopivan pitkät lenkit, mm. metsässä tykkää olla. Kamu on välillä nirso ruoan suhteen valikoiva. Kamu asuu Kirkkonummella ja Kamua voi käydä moikkaamassa sopimuksen mukaan.

Kodinvaihtajan kulukorvaus 100 € joka suoritetaan Rekku Rescue ry:n tilille.
Koirasta tehdään luovutussopimus Rekku Rescue ry:n kanssa.

***

7.5.2011 Kamu saa jäädä omaan kotiinsa.

***

15.4.2011 Kamu etsii elämäntilanteen muuttumisen vuoksi uutta loppuelämän kotia. Kamu on yli 7-vuotias tyttökoira. Räyhää vieraille koirille mutta tuttujen koirien kanssa tulee hyvin toimeen ja nauttii leikkihetkistä. Meidän Kamun nimi saattaa hämätä mutta tyttö se on. Kamu on rokotettu ja madotettu.

***

10.7.2004 Titika muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Titikalle kuuluu hyvää, nykyisin kutsumme titikaa “kamuksi”, koska se tuntuu olevan kaikkien kaveri…=) Kamu on sopeutunut hyvin meille, ruoka on maistunut hyvin jonka johdosta koira onkin kasvanut ihan kivasti, painoa on jopa 15kg. Hampaat on vaihtunut jo “isojen koirien hampaiksi”, kannukset leikattiin viime perjantaina. ELÄMÄN ILOA KAMULLA RIITTÄÄ=) Ainut yllätys oli, että kamu on hieman arka toisten koirien kanssa, mutta eiköhän sekin siitä sopeudu ajan kanssa.