Tippa (nyk. Roo)

Lisätty sivulle: 2007-08-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tippa (nyk. Roo)
28.9.2014 Roo menehtyi yllättäin sairaskohtaukseen.

“Roo ehti asua kahdessa kodissa, jälkimmäisessä kahden kissakaverin ja loppuvaiheessa vielä pienen pojankin kanssa. Roon suunnattoman ihmisrakkauden lisäksi muita suuria iloja elämässä oli syöminen ja lukitsematta unohtuneiden ovien availu”.

***

8.8.2011 Tippa sai uuden kodin Espoosta kahden kissan kaverina omistajan lähipiiristä.

***

14.4.2010 Tippa etsii uutta kotia.

***

2.12.2007 Tippa-kissasta tuli helsinkiläinen.

***

Naaras, noin 5,5-6kk (marraskuussa 2007)/Vantaalla

21.11.2007 Tipu, Tippa ja Tiki ovat päässeet nyt vakituisesti pois hoitohuoneesta ja tutustuneet meidän omiin kissoihin ja koiriin. Tosi hyvin mennyt sekä muihin kissoihin että koiriin tutustuminen ja muutenkin ollaan harjoiteltu ihan normaalia kotielämää imuroinnin, kynttilöiden polton, hyllyjen rakentamisen, remontoinnin yms uuden ja ihmeellisen merkeissä. Tippa on edelleen oma herttainen itsensä, sen saa napata syliin ja se tuntuu kehräävän aina jo valmiiksi ennen kun sen ehtii edes sylittää:)

8.11.2007 Nyt on selvitetty identiteetti ja varmistin mikrosirun lukijalla että Tippa on mustista sisaruksista se reippaampi tapaus:) Molemmat ovat toki ollee sylissä, mutta Tipan saa napata sylkkyyn yleensä milloin vaan ja se myös reippaasti tulee hakemaan huomiota. Viimeisin villitys on ollut hoitohuoneen oven avusharjoitukset jotka jo kerran tuottivat tulosta ja kolmikko vilisti tutustumaan hoitohuoneen ulkopuoliseen maailmaan. Valitetavasti tutustumisreissun jälkeen täytyi palata takaisin omaan huoneeseen kun ei tahdottu aiheuttaa kolliherra Hunskille enemmän ärsytystä, se kun ei juniori kissoista juuri välitä. Tiki, Tippa ja Tipu ovat myös tutustuneet pikkuhiljaa koiriin, sillä meidän koirat ovat käyneet hoitohuoneessa vierailulla. Muut kissatkin tuntuvat kolmikkoa kiinnostavan, joten varmasti tulevassa kodissa saa mieluusti olla myös kissaseuraakin.

16.10.2007 Tiki, Tippa ja Tipu etsivät vielä omaa kotia, viime viikolla omaan kotiin lähti pentueen vauhtipoika Tino. Tippa ja Tipu ovat veljeensä verrattuna todella sirot pienet tytöt, ja niin musta parivaljakko ettei niistä nopealla, tai vähän tarkemmallakaan vilkaisulla erota kumpi on kumpi, sillä ovat kuin kaksi marjaa:) Toinen siskoksista on tällä hetkellä sakin reippain pakkaus, sen saa napata syliin ja silitellä, kisu sen kun kehrää. Pienet naskalikynnetkin on leikattu sopivan pyristelyn säestämänä ja ruoka maistuu, ihan raksuista ja purkkiruuasta keitettyyn seihin ja kanaan. Varsin hauskoja pieniä vipeltäjiä!

12.9.2007 Pentueesta Tiia on varattu, mutta muut odottavat edelleen omaa ihmistä. Kotihoitajan kertomaa: Tino on kiltti puolipitkäkarvainen poika, muut ovat arempia mutta nekin haluavat löytää kodin. Nyt ne asustavat yhdessä huoneessa ja ovat vähän varovaisia ihmisen suhteen mutta jos niiden kanssa leikitään ja oleillaan, niin niistäkin tulee tavallisia, kilttejä kissoja.

12.8.2007 Viiden kissan pentue Tiki, Tiia, Tino, Tippa ja Tipu (2mustaa + 3hopeanharmaata). Suloiset pikkukissat odottavat nyt omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.