Tipi (nyk. Wiivi)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tipi (nyk. Wiivi)
10.10.2006 Tipi/Wiivi lähti sateenkaarisillalle

Ikäväkseni minun on ilmoitettava, että rakas Wiivimme on kuollut (10.10.2006). Teetimme sterilointileikkauksen, joka onnistui hyvin, mutta toisen kissamme kanssa parvekkeella riehuessa haava aukesi ja suolet tulivat ulos. Teetimme uuden leikkauksen, mutta 70% suolista oli joutunut kuolioon. Wiivi eli vielä 5 päivää, mutta kun suolisto ei alkanut kaikesta hoidosta huolimatta toimia, oli tehtävä raskas päätös ja lopettaa Wiivin kärsimys. Meillä kaikki on niin kauhea ikävä pikku prinsessaamme….

***

12/2006 Tipi on sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

3.1.2006 Tipi kissan nimi on nykyisin Wiivi. Wiivi on kotiutunut todella hyvin, tuntee nimensä jo. Syö, nukkuu, leikkii ja käy potalla. Wiivi tulee tosi hyvin toimeen ihmisten kanssa, ja haluaisi tulla toimeen myös Taican kanssa. Taica on tyttäreni kissa, joka otettiin Porvoon eläinsuojeluyhdistyksestä. Taica on syntynyt 1.8 ja Wiivi 15.9, joten Taica “luulee” olevansa jo aikuinen ja komentelee, murisee, sylkee ja yrittää iskeä tassulla, mutta aina on joku ihminen paikalla näissä tapaamisissa.

Nyt viimein Wiivi ja Taica ovat jo lopettaneet riitelyn ja ovat kavereita. Syövät toistensa ruokakupeista, juoksevat toistensa perässä, nukkuvat samalla sohvalla, tosin Taica korkeammalla (sohvan selkänoja) Wiivi sohvalla. Järjestys se olla pitää. Jos toinen häviää silmistä etsivät toisiaan. t. Sinikka :)

***

Naaraspentu, noin 2,5kk (marraskuussa 2006)

Tipi on Tapin ja Topin sisko, kaikki kolme ovat löytyneet Tallinnasta kadulta hytisemästä ja ovat nyt kotihoidossa Tallinnassa. Kaikki ovat tottuneita ihmisiin, sosiaalisia, kilttejä.