Tinka (nyk. Roosa)

Lisätty sivulle: 2007-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tinka (nyk. Roosa)
20.3.2009 Roosasta tuli enkeli.

Rakastan koiraa ylikaiken mutta epilepsia kohtaukset alkoivat taas lääkityksestä huolimatta ja kotauksia tulee jopa 15 kpl vuorokaudessa. Ruoka ei pysy enää kunnolla sisällä ja koira on poissa oleva.Eläinlääkärin kanssa päädyttiin siihen että koiran paras on päästä pois, kun mitään ei pystytä enää tekemään.

Kiitos teille ihanasta koirasta jonka kanssa sain elää muutamia vuosia. paljon hyviä kauniita muistoja tulee olemaan mutta nyt on monella kyyneleet valuneet pitkin poskia… T:satu,pihla,lähipiiri ja eläinlauma

***

8/2004 Tinka muutti omaan kotiin Imatralle.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.12.2008 Hei. Joo Roosa voi nyt taas ihan hyvin.. Lihaskasvain kyljessä (ei voi leikata) ja paha epilepsia aiheuttivat välillä pahoja agressioita lasta ja muita eläimiä kohtaan (4koiraa, hoitokoira, 4kissaa,2kania, hiiri ja akvaario). Löysimme kuitenkin lääkityksen joka on saanut kohtaukset kuriin ja siten taas koira palautunut normaaliksi. Muuten sujuukin loistavasti. Roosa toimii pelastuskoira puolella ja jälkikoirana. Sen lisäksi normaalia perhe elämää paljon ulkoillen vapaana.