Tina

Lisätty sivulle: 2008-01-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tina
9/2016 Tinasta tuli koiraenkeli imusolmukesyövän takia.

***

31.1.2008 Tina sai kodin Riihimäeltä Monsterin kaverina

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.1.2009 Lisätty Tinalle kuvia kodista.

3.2.2008 Lisätty Tinalle kuva kodista

***

Narttupentu, noin 4kk

17.1.2008 Tinan kanssa kävimme tänään eläinlääkärissä tehosterokotuksilla ja reissu sujui oikein hyvin. Tinasta oli älyttömän mielenkiintoista päästä eläinlääkäriin ja kaikkia tapaamiaan ihmisiä se tervehti avoimesti ja hyvin iloisesti. Ja joka paikka olisi pitänyt päästä tutkimaan:). Tutkimuspöydälläkin Tina vain heilutti häntäänsä ja eläinlääkärikin kehui tyttöä todella itsevarmaksi ja reippaaksi pennuksi. Tina myös punnittiin eläinlääkärissä ja painoa näytti olevan pikkaisen alle 13 kiloa.

Tina haluaisi itselleen aktiivisen ja kokenen omistajan, jolla olisi aikaa ja halua harrastaa tytön kanssa muutakin kuin sohvankulmassa makoilua:).

8.1.2008 Tina on arviolta noin 4 kuukauden ikäinen narttupentu.

Tinassa riittää virtaa ja energiaa kuten normaalissa pennussa kuuluukin olla. Se on luonteeltaan erittäin rohkea ja avoin sekä todella hellyydenkipeä. Tina tulee omien koirieni kanssa todella hyvin toimeen, joten uudessa kodissa voisi hyvinkin olla uusi koirakaveri Tinaa odottamassa. Myös kissoihin Tina suhtautuu kiinnostuneen ystävällisesti.

Hihnassa Tina kulkee hyvinkin rohkeasti ja määrätietoisesti, ja opettelemmekin kuinka sivistyneen koirakansalaisen tulee kulkea remmissä nätisti vetämättä ja repimättä hihnaa:). Sisäsiisteys on Tinalla melko hyvin kohdillaan, vain yöaikana se on tehnyt yhdet pissat lattialle. Tinalla on selkeästi halua opetella uusia asioita ja esimerkiksi istumisenkin se oppi hyvin nopeasti makupalan avulla. Innostuessaan Tina alkaa helposti haukkumaan, mutta sekin on jo parin päivän sisällä vähentynyt huomattavasti.

Tinan tulevan kodin pitää sitoutua pennun koulutukseen, eikä esim. pentukurssi olisi lainkaan pahitteeksi tälle energiselle tyttöselle:). Tinaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

Tina luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, loishäädettynä sekä tunnistusmerkittynä. Lisäksi sillä on lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Tinan kulukorvaus on 150 euroa.