Timmi (nyk. Ressu)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Timmi (nyk. Ressu)
2/2012 Ressusta tuli enkeli sairauden vuoksi.

***

23.9.2007 Ressu sai uuden kodin Espoosta.

***

14.11.2006 Timmi muutti omaan kotiin Tampereelle.

***

Kuulumisia kodista:

9.12.2006 Ressu on superreipas koirapoika. Kotiutuminen kävi ihan yhdessä hujauksessa ja poikanen tuntuu viihtyvän Suomessa ja meidän perheessä. Turkki tulee koko ajan kiiltävämmäksi ja nyt alkaa olla lihaakin luiden ympärillä. Ressu on kasvanut tosi paljon kolmen viikon aikana ja siitä veikkaillaankin tulevan aika iso jätkä.

Ressu tykkää opetella uusia juttuja ja tykkää pitää äipän tyytyväisenä tekemällä niinkuin pyydetään. Harvassa on ollut se kerta kun on pitänyt äipän pyyntöjä kyseenalaistaa käskyiksi asti. Istuu, odottaa (ainakin nanosekunnin) paikallaan, menee maahan ja tulee (ainakin 95 kertaa sadasta) luokse kutsusta myös ulkona. Hihnassa intoutuu joskus kovasti vetämään hidasta akkaa perässään, mutta hiljentää kun sitä muistuttaa, että siellä hihnan toisessa päässä ei vieläkään ole Marion Jones.

Jostain syystä Ressu jännittää ihan hirveesti kynsien leikkaamista, eikä se toimenpide onnistu vielä oikeen mitenkään, kynsi päivässä-vauhtia etenemme namipussi rapisten. Eläinlääkärissä menihienosti ja kaikki tuntuu olevan hyvin. Ressu on käynyt katsomassa toisia koiria tokossa kerran, ja lisäksi se on tutustunut äipän siskon koiraan Sissiin ja äipän kaverin koiraan Eetuun. Molemmat on nuoria koiria, joten vauhtia ja hiekkaa autossa, taskuissa, eteisessä ja säkkituolissa on piisannut. Seuraavaksi sunnuntaina mennään opettelemaan hakua! Ressusta on kuvia äipän blogissa osoitteessa http://niniel.vuodatus.net

***

Urospentu, noin 3kk

8.11.2006 Timmi on noin 3kk ikäinen urospentu. Kaikki neljä veljestä (Tatu, Timmi, Timo ja Virosta kodin saanut Tero) ovat musta-valkoisia. Veljeksissä on ainakin noutajaa ja ne kasvavat arviolta ajokoiran kokoisiksi. Veljekset ovat reippaita pentuja, mutta aivan liian laihoja. Ne on tuotu Tallinnan Loomade Hoiupaikkiin 18.10. Luovutusmaksu Timmistä on 100 euroa.