Tiitta

Lisätty sivulle: 2016-05-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tiitta
13.05.2016 Tiittasta tuli koiraenkeli

***

Narttupentu, noin 4 kk, kotihoidossa Suomessa

09.05.2016 Tiitta, Tane, Telma, Toivo, Tove ja Tyyne ovat sisaruksia, joiden emä on Linda joten rotuperimässä on ainakin saksanpaimenkoiraa ja pennuista kasvaa keskikoisia- suuria. Pentujen isästä ei ole tietoa.

Tiitta matkusti kahden veljensä ja kolmen siskonsa kanssa Tallinnasta kotihoitoon Suomeen. Tiitta on iältään noin 4 kk ja viettänyt koko elämänsä tarhalla, joten nyt on neidin aika opetella kotikoiran elämää. Tiitta etsii sitoutunutta ja kärsivällistä kotia, josta löytyy intoa koiran kouluttamiseen.

KULUKORVAUS leikkaamattomasta koirasta on 200 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.