Teemu

Teemu lensi sateenkaarisillalle 12.10.2018.

***

Lisätty sivulle: 2007-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Teemu
7/2007 Teemu muutti omaan kotiin.

***

Kkuulumisia kodista:

22.4.2010 Lisätty Teemulle kuvia kodista:)

19.12.2008 Tässä joulutervehdys meitin poppoolta. Ohessa pari kuvaa joukkiosta. Kaikki sujuvasti vierekkäin pötköttelevät, Teemua myöten. Nalan tassut ja selkä valitettavasti heikkenevät kokoajan kaikista hoidoista huolimatta. Se on tuskaista, koska Nala on meidän kaikkien rakas. Nala on myös poikien kiintopiste. Teemu nukkuu hyvin usein Nalan takapuolessa kiinni pienenä keränä. Kun Nala on esim. fysioterapiassa, loppuilta Nalaa vahditaan tarkkaan, ettei vaan karkaa uudestaan, ja vastaanottokomitea on melko äänekäs, kun palaamme reissusta. Huoli kaikista onkin suuri, kun jäähyväisten hetki lähestyy päivä päivältä. Tämmöistä täällä meillä. Uskomattoman yhteenhitsautunut karvakasa, eikun siis eläinlauma :) Mamman rakkaat. Hyvää joulua teille!

Terveisin, Pekolankadun karvakopla: Nala, Teemu, Oskari, Laura ja Toffee

18.12.2007 Hei! Tässä meillä joulua odotellaan, ja mietitään, mitä Teemu tekee joulukuuselle – tai oikeastaan heiluville, kiilteville palloille :) Teemu on pitkään kärsinyt virtsavaivoista, toivotaan, että pahin olisi nyt takana, ja tilanne tasoittumaan päin. Nalan tassut ovat vaihtelevat, useimmiten vauhtia kuitenkin riittää ja tyttönen vaikuttaa tyytyväiseltä oloonsa. Käykääpä katsomassa tuoreimpia kuvia ja kuulumisia sivuiltamme:
http://karvakoplan.suntuubi.com/

Hyvää joulua kaikille rekkulaisille! Terveisin, Laura, Nala ja Teemu

6.8.2007 Hei! Tässäpä meidän perheen karvaisia kuulumisia. Teemu-kissa muutti meille Nalan ja minun seurakseni 7.7.2007. Sopeutuminen uusiin kämppiksiin kävi hämmästyttävän nopeasti. Nalan upeaan olemukseen luotinkin ja tiesin, että kaveri tulee kissojen kanssa toimeen. Kiitos: In memoriam rakas Mustiksemme. Kissatonta elämää siis ehti vierähtää lähes kaksi vuotta.

Muutimme Nalan kanssa kesäkuun alussa omakotitaloon, omaan pikku-mökkiimme. Kissakaverin pitkäaikainen harkinta johti Teemun saapumiseen. Aluksi sängynalusta tuntui kovin houkuttelevalta ja Teemu katseli Nalaa hieman kummissaan- olihan toinen tottunut hieman pienempään koirakaveriin. Nala antoi Teemulle aikaa ja jo yöllä kaverit päätyivät “kahdessa kerroksessa” samalle soffalle. Parin päivän jälkeen aamupusutkin jo vaihdettiin. Olemme myös käyneet yhdessä lenkillä ja istuskelemme usein iltaa koko perheen voimin pihalla. Teemu pysyy hienosti valjaissa ja taluttimen voi hyvin laittaa kaiteeseen kiinni, jolloin kaveri kiertelee sen, mitä naru antaa myöden ja tänäänkin sitten lopulta istuskeli pitkän tovin sylissäni, kun rappusilta kavereiden pihamenoa seurailin.

Lääkärintarkastus ja rokotukset menivät hyvin, paitsi sitten, kun kuumemittari piti peppuun tökätä. Mour! Se ei tainnut olla kivaa Teemun mielestä. Nalaa olen jo moneen otteeseen ylistänyt, enkä kait koskaan sitä voi liikaa tehdäkään.
Nala on maailman paras Nala. Mamman oma mömmykkä, luppakorva ja rakas. Nalalla ja Teemulla on tietty omat ruokakuppinsa, eikä Nala ole kertaakaan koskenut Teemun naksuihin, joita kippoon jää. Kerroin Teemun tultua, että nämä ovat Teemun kuppeja ja Teemulle, että nämä taasen Nalan. Kumpikaan ei koske toistensa kippoihin! Vesikippo on yhteinen. Teemusta on ilmeisen kiva kurottautua Nalan korkealla olevaan vesikippoon ja lipoa vedet sieltä. Omakin oli, mutta totesin, ettei sitä tule käytettyä. Teemu ei kuitenkaan koske Nalan ruokakippoon, vaikka Nalan naksun kyllä syö, jos lattialta löytää. Uskomattomia otuksia. Melkoisen viisaita etten sanoisi. Kaiken tämän mainiosti sujuneen yhteiselon ajalta rakastan Nalaa, jos mahdollista, vieläkin enemmän. En käsitä, miten toinen voi olla vain niin hieno tapaus. Aivan mahtava kaveri.

Jos jääkaapin ovi narahtaa, molemmat ovat tikkana paikalla. Myös Teemu on oppinut istumaan ja istuu Nalan vieressä ja odottaa kalkkunapalaansa. Aika hauskoja veijareita, kun siinä vierekkäin killittävät. Toinen tuommoinen viisikiloinen – ja toinen viisikymmentä…Tässäkin molempien hienot tavat tulevat esille: kumpikaan ei koske toisensa namipalaan, eikä koita ängetä väliin, jos namit tulevat vuorotellen. Teemu on myös hienosti oppinut, että ruoka-aikana Nala saa vanhemman etuoikeudella ruokansa ensin ja sen jälkeen Teemun kippo saa täytettä.

Ainoa “vika” tässä on kavereiden mahtava ulkomuoto, jota saa ohikulkijoillekin selittää – ei niitä ei ole otettu tänne värin ja mallin takia. Nalaa en ollut edes nähnyt, kun meille muutti ja Teemukin päätyi tänne lupaavan, koiramyönteisen luonteensa ja pentua vanhemman ikänsä puolesta. Kovasti toki ovat komistukset yhdessä, mitäs sitä kieltämään, mutta kyllähän se rakkaus näihin mamman mömmyköihin juontaa juurensa jostain aivan muusta.. Hienoa oli myös, kun Äitini koira, Urkki, kävi meillä eka kerran kylässä Teemun tulon jälkeen. Urkilla ei tiettävästi erityisiä kissakokemuksia ole takanaan, mutta niin vain alkuhaukkujen jälkeen koko karvakatras vietti aikaansa sulassa sovussa. Niin oltiin yhdessä keittiössä kerjäämässä nameja ja olkkarissa yhteispötkötyksellä. Teemu oli itse rauhallisuus ja Nala oma itsensä eli taisi tyttö taas jo ennen jännäävää mammaa tietää, että kyllä ne hänen kaverinsa keskenään toimeen tulevat.

Terveisin, Laura, Nala ja Teemu

***

Leikattu uros, noin 2v (kesällä 2007)

14.6.2007 Iloinen, elämänmyönteinen, ”ihmismäinen” sekä lempeäluonteinen 2-vuotias leikattu kissaherra.

Olemme nimenneet tuon valkean komistuksen Teemuksi – ja hän tuntee nimensä hyvin. Myös kieltosana ei on tuttu komento, jota Teemu hyvin totteleekin. Takana ei siis ole ikäviä kokemuksia esim. kirjahyllyn kaatamisesta tms. :-)
Illan hiljentyessä on jokailtaisena kuviona vallattomat ”ota kiinni jos saat” –leikit sekä omien lelujen kanssa temmeltäminen. Sitä kaikkea on mukava seurata.
Teemu on hyvin sosiaalinen ja puhelias veijari – esim. tullessasi kotiin kuulet tervetulo –maukaisut, tai Teemun ollessa nälkäinen, kuulet määrätietoisen maukumisen aterian tai muiden herkkujen herumiselle… Muita kissoja Teemu ei reviirillään siedä, mutta tulee hyvin toimeen koirien sekä vieraitten kanssa.

Syy kissan uudelleen sijoittamiselle on perheessä oleva dominoiva ja astutettu koira. Teemu on selkeästi alakynnessä, mikä ei pitkällä aikavälillä ole Teemun etujen mukaista. Toivomme todellista eläinrakkautta uudelta omistajalta – ja kokemusta lemmikkieläimistä. Kesäkissaksi Teemua ei missään nimessä anneta.

Kulukorvaus Teemusta 50€.

Ota yhteyttä s-postitse tai puhelimitse – jutellaan Teemusta lisää!