Tarmo

Lisätty sivulle: 2010-06-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tarmo
21.6.2011 Tarmosta tuli kissaenkeli FIVin seurauksena.

Tarmon valkosoluarvot putosivat. “Tarmo vietiin hammaslääkäriin koska hampaat potkaistu sisään. Tulehdus suussa ei parantunut vaan Tarmo oli väsy, huono syömään ja apaattinen. Suusta valui vain mätää vaikka Tarmo sai useita antibioottikuureja. Lopuksi lääkäri alkoi epäilemään aidisia ja soittikin sitten illalla, kun tulos tuli. Sanoi, että eutanasia ainoa inhimillinen ratkaisu, koska kissa kärsi.”

***

Leikattu uros, aikuinen

20.7.2010 Tarmo sai kodin Turusta

***

9.7.2010 Kuulumisia Tarmon tavanneelta ja Tarmoon ihastuneelta henkilöltä: Kävin tänään Porin pieneläinrankkurilla. Tupa oli täynnä kissoja, suurinosa emokissoja poikasineen. Eräässä kopissa makoili kunnon kokoinen raitapaita. Perinteisen näköinen maatiaiskissa. Vanhempi herrasmies, joka tutkaili tulijoita leppoisasti ystävällisillä silmillään.

Tämä kissa todella pysäytti minut. Siitä huokui vanhemman kissan arvokkuutta sekä suurta ystävällisyyttä. Tarmo työnsi päätään verkkoa vasten rapsutusta varten. Välillä se kierähti selälleen leikkisästi. Se ei pitänyt suurta meteliä itsestään, mutta huomasi miten mielissään se huomiosta oli.

Tarmolla on suuri sydän ja pilkettä silmäkulmassa. Se olisi omistajalleen varmasti suuri ilon aihe. Sydäntään vastaan se odottaa vain paikkaa sohvan nurkassa, ruokaa ja rakkautta.

Lähtiessäni rankkurilta Tarmon katse oli yhä mielessäni. Maailma menettää suuren persoonan jos kukaan ei ymmärrä Tarmon arvoa ja se joudutaan päästämään kissojen taivaaseen. Tarmolla on kiire löytää oma koti, koska kissarankkurilla on täyttä.

18.6.2010 Tarmo on ruskea-musta-harmaaraidallinen vähän vanhempi, leikattu kollipoika. Tarmo on löydetty Nakkilan Järvikylästä. Tarmo oli majaillut hevostallin pihapiirissä jo 2009 joulukuusta lähtien. Tarmo tuotiin löytökissatalolle 11.6.2010. Tarmo odottaa omistajaansa 27.6.2010 asti.