Tane

Lisätty sivulle: 2016-05-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tane
13.05.2016 Tanesta tuli koiraenkeli

***

Urospentu, noin 4kk, kotihoidossa Suomessa

09.05.2016 Tane, Telma, Tiitta, Toivo, Tove ja Tyyne ovat sisaruksia, joiden emä on Linda joten rotuperimässä on ainakin saksanpaimenkoiraa ja pennuista kasvaa keskikoisia- suuria. Pentujen isästä ei ole tietoa.

Tane matkusti veljensä ja kolmen siskonsa kanssa Tallinnasta kotihoitoon Suomeen. Tane on iältään noin 4 kk ja viettänyt koko elämänsä tarhalla, joten nyt on pojan aika opetella kotikoiran elämää. Tane etsii sitoutunutta ja kärsivällistä kotia, josta löytyy intoa koiran kouluttamiseen.

Kuulumisia kotihoidosta: Tane on pennuista se isoin, ruoka-aikaan paikalla ollut sälli. Hieman pomottava luonne. Kurittaa siskojaan, mutta muiden koirien kanssa on hiljaista poikaa. Tulee toimeen kissan kanssa. Tämä kaveri tarvitsee koirakokemusta omaavan kodin itsepäisen luonteensa takia. Hihnakävely on ihan mälsää eikä Tane meinaa millään antaa periksi, että kulkisi hihnassa eteenpäin vaan mieluiten menisi takaperin ja ihan solmuun hihnassa!

KULUKORVAUS leikkaamattomasta koirasta on 200 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.