Tähti

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tähti
28.5.2009 Tähti jouduttiin päästämään sateenkarisillalle sairauden takia.

***

Naaraspentu, noin 4v. (huhtikuussa 2009)

6.4.2009 Tähti ja kaverinsa Fiti joutuvat etsimään oman kodin allergian takia.

***

12/2005 n. 9kk naaras Fel + Fiv testit negatiiviset

Kuulumisia kotihoidosta 27.12.2005 Tähti on nyt noin 9kk ikäinen todella ihastuttava ja reipas kissatyttö. Se tulee hyvin toimeen sekä muiden kissojen että koirien kanssa ja tuntuukin nauttivan leikkiseurasta, joten se kävisi hyvin kotiin jossa olisi vaikka jo ennestäänkin (nuori) kissakaveri. Meillä kyllä leikkiseuraksi tuntuvat välillä kelpaavan myös koirat, ja välillä ollaankin mietitty, että Tähtihän on melkein enemmän koira kuin kissa, se saattaa tulla luokse kutsuttaessa ja tulee heti meidän koirien kanssa vastaan ovelle kun tullaan töistä kotiin. Tähti tykkää leikkiä myös itsekseen ja leikkimiseen ei aina tarvita niin hienoja välineitäkään, vaan esim. pullonkorkki on oikin hauska lelu! Koko meidän perhe on suunnattoman ihastunut tähän kauniiseen ja mukavaan kisutyttöön, joten Tähden olisikin hyvä päästä omaan kotiinsa mahdollisimman pian ennen kuin erosta tulee liian raskas (lähinnä meille ihmisille, sillä Tähti tuntuu tulevan kaikkien uusienkin ihmisten ja eläinten kanssa heti juttuu, joten en usko sen varsinaisesti kärsivän ikävää kun pääsee lopulta sinne ikiomaan kotiin:)

Tähti on sisäsiisti ja syö ruokansa reippaasti. Välillä leikin lomassa se kömpii syliin hakemaan hellyyttä ja silloin alkaa kunnon kehräys! Vaikka Tähti ei enää mikään pikkupentu olekaan on se silti luonteeltaan vielä ihan “pikkuvauva” ja leikkiminen on siitä mukavinta ajankulua, mutta hellyyttä on välillä pakko saada ja juuri silloin etsitään sopiva syli johon nukahtaa. Tämän kaverin kanssa ei elämä ole ainakaan tylsää, sillä niin monet naurut on meilläkin naurettu kun Tähti on meitä hauskuuttanut!

11.9.2005 Tähti, kaunis kissaneiti, on ollu meillä vasta pari päivää, mutta mistään aluarkuudesta ei enää ole tietokaan! Tähti on selvästi perinyt pienen hippusen pitkäkarvaisen kissan geenejä, sillä sen häntä on upean tuuhea ja se muistuttaa muutenkin vähän norjan metsäkissaa tms. Luonteeltaan Tähti on rauhallinen, mutta ei mitenkään syrjäänvetäytyvä. Se tulee reippaasti sängylle hakemaan silityksiä ja rauhoittuu mielellään nukkumaan aivan ihmisen kylkeen. Tähti on myös varsin leikkisä kun sille päälle sattuu, ja vaikka se ei mitenkään iso olekaan joutuu välillä paria kuukautta nuorempi ja paljon pienempi Jekku-kissa tekemään täyden työn ettei aivan jää reippaan neidin jalkoihin leikeissä:)