Taavi

Lisätty sivulle: 2007-03-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Taavi
20.12.2007 Taavi lähti enkeliksi.

Taavi nukahti ikiuneen sylissäni rapsutusten ja suudelmien kera eläinlääkärin avustuksella. Sairauden jatkotoimenpiteet olisivat olleet liian rankkoja vanhalle koiralle ja yhdessä eläinlääkärin kanssa päätimme että vanha herra on nyt tullut matkansa päähän. Jo nukuttaminen vanhalle koiralle on hengenvaarallista ja Taavilta kestikin kauan toipua nukutuksesta. Taavi tuotti meille suunnatonta iloa ja riemua omalla höpsöllä olemuksellaan. Heihei Taavi, minä vilkutan sinulle sinne pilven reunalle.

Suuresti kaipaamaan jäivät Tarja, Pentti, Siru, Sanna ja Sohvi

***

28.3.2007 Taavi sai kodin Oulusta.

***

Kuulumisia kodista:

24.10.2007 Vuoden Rescue 2007 -kilpailu

2.7.2007 Hei! Taavi on nyt ollut meillä yli 3 kuukautta ja on kuin olisi jo ikänsä ollut. Reissattu on Jyväskylät ja Tampereet, seuraavaksi lähdetään katseleen Kalajoen hiekkoja. Alussa söi huonosti, nykyään jo niinkuin olisi isompikin koira. Multa ja sora maittoi ulkona. Laitan päivittäin kalkkijauhetta ruoan sekaan niin olisiko auttanu kun on vähentänyt mullan syöntiä. Häntä huiskuaa ja tasajalkaa hyöritään ympärillä kun valjaat otetaan esiin. Ulkona on kiva haistella.

Minun jalkoja seurailee, välillä yritän eksyttää sen hyppäämällä sohvalle tai tuolille mutta aina se hoksaa minne jalat hävisi ja odottaa kärsivällisesti niin kauan kun jalat jälleen laskeutuvat maahan. Kävellään seinää päin ja jäädään siihen toviksi miettimään minnekkäspäin nyt pitäis lähteä. Siitä saanutkin lisänimensä Torvelo-Tahvo. Yöt nukkuu rauhallisesti 11-12 tuntia. Kyllähän se takajalka välillä tutisee mutta reippaasti kävellään ja portaita astellaan. Päivä kerrallaan mennään eteenpäin.

30.3.2007 Automatka meni hyvin,nukkui ja torkkui.koirat sietää toisiaan:)kunhan ei liian läheltä kulje. Hississä ollaan ihan kavereita liki. Päivät kulkee levottomasti ei nuku, mutta yöt nukkuu sikeästi ja aamulla saa herätellä aamupissalle. on sisäsiisti. illalla käytän kymmenen aikaan vielä pissalla ja aamulla ei kahdeksalta ole vielä kiire minnekkään. hiljainen koira, mutta eilen metsäpolulla jo haukahteli, mitään ei kyllä näkynyt:) Mutta jospa se on merkki itseluottamuksen ja rohkeuden kasvusta.

Matokuuri on aloitettu ja kerran pesty. kampaillaan päivittäin, karvaa lähtee, ruokahalu kasvaa pikkuhiljaa. lyhyitä lenkkejä on tehty mutta pikkuhiljaa pidennetään matkoja. näyttää että takajalat ei olisi enään niin voimattomat. yhdessä koirat kulkee ihan nätisti ulkona, mitä nyt taavilla ei ole minnekkään kiire. portaat mennään ylöspäin hienosti ne 7 askelmaa mitä tarvitaan hissin eteen. alaspäin kannan vielä toistaiseksi. kunhan vähän vielä kotiudutaan käytän eläinlääkärillä näytillä.eli hienosti menee.

***

Uros, noin 13v.

24.3.2007 Taavi saapui kotihoitoon Suomeen. Taavi tulee hyvin toimeen kissojen, vieraiden ihmisten, myös lasten kanssa. Naapuruston ihmiset rapsuttelevat Taavia ulkona, eikä Taavi pistä lainkaan pahakseen. Taavi on ihastunut kotihoitajansa parvekkeeseen ja makoilee siellä mielellään kissojen kanssa. Seurailee kotihoitajaansa.

18.3.2007 Taavin aika tarhalla on todella vähissä. Taavista voi soitella myös varsinaisen soittoajan ulkopuolella.

17.3.2007 Taavi, reg nro 5029, on noin 13 vuotias uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 26.2.

Taavi on arvioitu 13 vuotiaaksi, tarkkaa ikäähän ei voida tietää, mutta vanhempi herrasmies kyseessä kuitenkin on. Taavi on kohtalaisen reipas ja ystävällinen vanhus, vaikka hieman kaihia silmissä jo onkin. Taavi on noin 45 cm korkea. Toisinaan Taavi ulvoo ikävästä häkissään, mutta tyyntyy kun saa ihmisen luokseen. Taaville etsitään nyt eläkekotia, joka pitäisi herrasta hyvää huolta sen viimeisten elinvuosien ajan.

Taavin uusi omistaja hakee Taavin Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Taavista on 50 euroa.