Super-Tapio

Lisätty sivulle: 2014-12-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Super-Tapio
5.8.2016 Tapsasta tuli kissanenkeli onnettomuuden vuoksi.

***

30.3.2015 Super-Tapio sai kodin Houdinin kaverina kotihoitopaikastaan Helsingissä.

***

Leikattu uros, s. noin 4/2014, kotihoidossa Helsingissä.

15.1.2015 Töpsön lempilelu on piippaava hiiri ja sillä se tykkää leikkiä koiramaista leikkiä “ota hiiri kiinni ja kanna se takaisin”. Aamuisin Tapsa kantaakin sängyn täyteen lahjoja heiteltäväksi.

Koska Tapsa ei vielä anna spontaanisti koskettaa ja käsitellä, tarvitsee se vielä paljon leikittämistä ja luottamuksen kasvattamista, rakkautta ja kärsivällisyyttä. Tapsassa löytyykin vielä haastetta. Hyvinä päivinä Tapsa tulee kuitenkin jalkopäähän nukkumaan ja antaa jopa vähän silittääkkin hurrrrrjasti kehräten. Arkuudestaan huolimatta Tapsa on koko ajan mukana perheen touhuissa eikä suinkaan kyyhötä piilossa. Töpsö onkin jo paljastanut hurmaavan luonteensa ja kurnittaa hellyyttävästi halutessaan huomiota.

Muita kissoja Tapsa ei arastele lainkaan ja palvookin perheen kollipoikaa Houdinia, jonka kanssa on mukavaa köllötellä ja pestä korvia. Tapsasta tulee vielä ihana lemmikki ja se etsiikin rauhallista kotia, jossa olisi vilkas kollipoika kaverina. Kaverin tulisi olla sellainen, joka ei hätkähtäisi Tapsan riehakkaita leikkejä ja antaisi hyvän vastuksen iltaisiin painimatseihin.

2.12.2014 Super-Tapio, eli Tapsa tai Höpsö-Töpsö on hauska kollinalku, joka rakastaa ja palvoo muita kissoja yli kaiken. Tapsa viettääkin mielummin aikaansa kissakaverin, kuin ihmisten kanssa ja aristelee vielä ihmisseuraa. Toisten kissojen esimerkillä Tapsan saa kuitenkin lähestymään ihmistä ja kun sitä pääsee rapsuttelemaan, niin lähtee kova hurinamoottori päälle! Tapsa rakastaakin rapsutuksia yli kaiken, mutta tarvitsee vielä totuttelua lähestyvän ihmisen ja käden kanssa. Kun onnistuu pääsemään rapsutusetäisyydelle, niin Töpsön saa nostaa syliinkin rapsuteltavaksi. Töpsö tykkää myös kovasti leikkiä ihmisten kanssa, eli huiskat ja muut lelut ovat sen mieleen! Tapsa on nyt jo melko isokokoinen, eli siitä tulee varmaankin melko iso kaveri aikuisena!

Tapsa etsii rauhallista kotia, jossa sillä olisi leikkisä kollikaveri (Tapsan leikit ovat turhan rajuja tyttökissoille) ja omaa ihmistä, joka jaksaisi panostaa Tapsan kesytystyöhön jatkossakin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.