Stud (nyk. Mickey)

Lisätty sivulle: 2008-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Stud (nyk. Mickey)
05/2014 Mickeystä tuli koiraenkeli.

***

5/2011 Mickey sai kodin lapsiperheestä, jossa pojalla on myös koirakaveri. :)

***

29.3.2011 Mickey etsii jälleen uutta kotia, myös tällä kertaa täysin itsestään riippumattomista syistä.

***

10.2.2011 Mickey sai uuden kodin Helsingistä.

***

1.2.2011 Mickey etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

***

17.9.2008 Stud sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

8.12.2008 Mickeyn kanssa menee aivan ihanasti! Äidin oma mönttis (tämän lempinimen raasu on saanut) hehe. On tosiaan ihan äidin poika ja niin kiltti. On oppinut tottelemaan todella hyvin. Mickeyllä on muutama paras kaveri koirapuistossa jonka kanssa riehutaan niin että! Hyvät aamu-ja iltajumpat saapi aina. Mickey juoksee niiiiin kovaa, laukkaa innoissaan kuin hevonen ympäri puistoa, jää isommatkin koirat kyydistä kun toinen vetää kieli poskella :D Ihanan pirteä poika siis, oppinut jo äitiäkin vähän komentamaan, että nyt pitää päästä ulos, sillä on tosi hauska tapa ulvoa matalalta ja jutella kun haluaa jotakin. Jos Mickeylle vastaa matalalta ulvoen niin siitä saa ihan keskustelun aikaan! Siis puhuva koira. Kovasti haluaa pienempiä JA isompia uroksia alistaa mutta tietää kuitenkin paikkansa, eikä räyhää.

Alussa Mickey ei mistään leluista välittänyt, nyt noutaa jo leluja ja retuuttaa
niitä, kantaa lempileluaan (iso pehmohiiri) ympäri kämppää ja esittelee sitä
ylpeänä. Kissojen kanssa yrittää hirveästi leikkiä ja joskus ne osallistuvat, joskus taas ollaan niin tyypillistä kissaa ja huitastaan naamaan :D Pallolla onnistuvat leikkimään keskenään, eli meillä on mini futisjoukkue :D Eli siis kaikki mennyt tosi hyvin hurmuripojan kanssa, oikein onnellinen poika on.

***

Uros, noin 1-2v.

10.9.2008 Jälleen kerran ihastelen Studin kauniita silmiä, ne tekevät pojasta todella erikoisen näköisen.

Stud on siirretty häkistä ketjun päähän ja se erottuu selvästi pienen kokonsa puolesta tarhan muista ketjukoirista. Saan vastaani iloisesti pomppivan ja poukkoilevan “pikkupojan”, joka nuolee kovasti naamaani. Aina tämä poika jaksaa olla yhtä iloinen:).

Stud tuntuu tykkäävän kaikista narttukoirista ja tahtoo kovasti leikkiä näiden kanssa. Stud olisikin varmasti hyvin mielissään mikäli tulevassa kodissa sitä odottaisi leikkisä tyttökaveri:).

13.8.2008 Stud on arviolta 1-2 vuotias, melko pienikoinen uroskoira Pärnun tarhalla.

En voi olla ottamatta Studia häkistään ulos, niin vetoavasti se katsoo minuun tummilla nappisilmillään. :) Stud hyppii ja pomppii kun astun sen häkkiin sisälle. Säkäkorkeus tällä menevällä pojalla on vain noin 40 senttimetriä, joten saan sen hyvin pidettyä aloillaan. Ja eikun hihna kiinni ja menoksi.

Stud vetää hihnassa, mutta pikkuhiljaa sen meno rauhoittuu. Stud kiehnää jaloissani niin etten meinaa eteenpäin päästä menemään:). Stud tuntuu pitävän kaikista ihmisistä ja se haluaa kovasti rapsutuksia ja hellyyttä.

Luonnetta tältä pikkumieheltä kuitenkin tuntuu löytyvän, sillä se komentaa toista uroskoiraa melko ärhäkkäästi. Nartuista Stud on puolestaan hyvinkin kiinnostunut ja kastrointi voisi olla pojalle ajankohtaista sen kotiuduttua.
Pennuista Stud tuntuu tykkäävän sekä yksivuotiaasta uroskoirasta, jonka kanssa poika pistääkin leikiksi. Näiden kahden uroskoiran kemiat tuntuvat pelaavan todella hyvin yhteen ja pohdinkin mahtavatko pojat olla sukua keskenään.

Stud luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, madotettuna sekä loishäädettynä. Lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Studin kulukorvaus on 60 euroa.