Sointu

Lisätty sivulle: 2010-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sointu
19.9.2010 Sontu on nyt enkeli

Pitkän harkinnan jälkeen katsottiin parhaaksi päästää Sointu pois maallisista murheista ja stressistä. Sointu sairastui, eikä jatkuva stessitila auttanut asiaa. Sointu se ei osannut rentoutua ihmisen seurassa ja lääkintäkään ei varmasti olisi auttanut asiaa. Hyvää matkaa Sointu!

***

Naaraspentu, noin 4kk (syyskuussa 2010), kotihoidossa Vantaalla

6.9.2010 Nyt on tytöt myös pesty! “…eikä me enää haista yhtään pahalle!”

28.8.2010 Neljä kissanpentua (Säde, Soffi, Säpinä ja Sointu) loukutettiin Porin suunnalta 22.8. ja ne siirrettiin kotihoitoon pääkaupunkiseudulle. Koska pennut olivat vielä kovin tottumattomia ihmisen käsittelyyn sisarukset jaettiin kahteen eri osoitteeseen totuttelemaan normaaliin kotikissan elämään. Säpinä ja Sointu ovat hoidossa Vantaalla ja Säde ja Soffi Espoossa.

29.8.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Suloiset kissasisarukset Säpinä & Sointu alkavat pikkuhiljaa tottua kotikissan elämään ja ihmisten läsnäoloon. Pulleaposkiset, pumpuliturkkiset tytöt ovat arkuudestaan huolimatta todella kilttejä – pikkukissojen putsailu & madotus menivät ilman mitään vastalauseita, ja sylissä tytöt olla nököttävät oikein nätisti :)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.