Skipi

Lisätty sivulle: 2012-01-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Skipi
11.1.2013 Skipistä tuli enkelikoira levinneen pernasyövän takia.

***

19.3.2012 Skipi sai kodin Lohjalta.

***

Kuulumisia kodista:

19.10.2012 Heippa! Hyvin on poikaan suhtautunu ja haluaisi olla hoitamassa mukana välillä liiankin innokkaasti. Kissat meillä on öisin toisella puolella taloa ovien takana kun Skipi haluais niistä leikkikamuja eikä kissat oikein ymmärrä. Ja kissaportin välistä ovat nähneet toisiaan. Yksi ongelma oli kun ollaan lenkillä Skipin kanssa niin jos tulee isokokoisempi koira vastaan se rupee käymään kierroksilla. Sitten ollaan vaan sukkelaan kävelty ohi tai herkkupaloilla viety huomio muualle, muuten menee kuin unelma hihnassa ja vapaana pellollakin tottelee ellei vietti tuu päälle, mut tulee kutsusta takaisin.

***

Narttu, noin 5v.

3.2.2012 Skipillä on kiire, koska tällä hetkellä tyttö joutuu elämään tyhjässä asunnossa, jossa naapurit käyvät häntä lenkittämässä. Sukulaisista ei ole jäljellä kuin vanha ja huonokuntoinen kuolleen pojan äiti, joka ei pysty koirasta huolehtimaan. Skipille etsitään myös vaihtoehtoisesti hoitokotia Suomesta, koska tytölle ei ole tällä hetkellä muuta sijoituspaikkaa kuin kylmähkö navetta, joka ei ole sisäkoiran elämään kovinkaan soveltuva.

28.1.2012 Skipi joutuu etsimään uuden kodin, koska hänen isäntänsä kuoli ja jäljelle vain Skipi. Skipi on elänyt koko elämänsä sisätiloissa ( ei ulkokoirana). Skipi on luonteeltaan ystävällinen ja suhtautuu myös vieraisiin ihmisiin ystävällisesti. Skipi on hieman pulleahko :) Skipi on kooltaan noin keskikoinen.

Skipi luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.