Sisu-tyttö

Lisätty sivulle: 2013-06-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sisu-tyttö
27.6.2013 Sisu-tytöstä tuli kissaenkeli vakavien käytöshäiriöiden takia.

***

Leikattu naaras, synt. 10.3.2011, kotihoidossa Vantaalla

21.6.2013 Sisusta ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

20.6.2013 Sisu on oikein mukava ja reipas nuori kissaneito. Sisu saa hoitopaikassa olla omassa huoneessa, mutta stressaantuu selvästi oven takana olevista hoitopaikan omista kissoista. Sisun elämässä on ollut paljon muutoksia viime aikoina ja se kaipaakin kiireellä ikiomaa kotia jossa ei ole muita eläimiä.

19.6.2013 Sisu etsii itselleen uutta rakastavaa kotia, sillä neiti ei hyväksy enää perheen pieniä lapsia. Sisu on asunut ainoana kissana eikä ole tietoa miten hyväksyisi toiset kissat tai koirat.

Entisen kodin kertomaa:

Sisu on syntynyt Vaasan lähellä Raippaluodossa. Sisun emo on sekarotuinen, mutta aika pitkäkarvainen, isä kylän “kovis” joka oli kuulemma seissyt ikkunan ulkopuolella puutarhakalusteilla ja virtsannut ikkunaa päin kun Sisun äitiä kosiskeli, romanttinen mies. ;) Sisu muutti meille kesäkuun lopulla 2011.

Sisu nimi keksittiin siitä, että neidillä oli sen verran asennetta ja reippautta, kotiutui heti ja oli hyvin seikkailuhaluinen, on vieläkin, kaikki pitää tutkia. Sisu on hyvin seurallinen kissa ollut aina, enempi näkyvillä kuin “jemmassa”. Sisu on erikoinen persoona kylläkin, hyvin seurallinen, energinen, seikkailunhaluinen ja leikkisä. Tykkää nukkua lämmitetyllä vessanlattialla tai sitten meillä lasten sängyissä, kantokopissa jne. Sohvat ja tuolit myös hyvin pop. Käy hiekkalaatikolla ja on tottunut että se pidetään hyvin siistinä, eli olemme kakat ja pisut ottaneet aika nopsaan pois.

Sisu on ainakin vielä, aika pienikokoinen. Tykkää kissaruuoan lisäksi kurkusta, kaalista, ja leikkeleistä. Muutama juustonaksu on myös sujahtanut siihen sekaan. :/ Kun taas kissakarkit tähän asti on ollut ihan blääh…

Hän on minulle todella rakas ja toivon, että hänestä tulee yhtä rakas uudelle perheelleen.

HUOM! Jos tämä kissa kuulostaa sinulle sopivalta ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.