Siru Metsäntyttö

Lisätty sivulle: 2012-05-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Siru Metsäntyttö
08/2021 Rekku Rescuelle saapui suruviesti, että Sirusta on tullut koiraenkeli.
***
15.6.2012 Siru sai uuden kodin pääkaupunkiseudulta.Kuulumisia kodista:

10.7.2012 Lisätty Sirulle uusi kuva.

21.6.2012 Sirulta ja Stingiltä juhannus terveisiä kaikille Rekku Rescuen koirille. Sirun kanssa vietetiin hetki Stingin luona, kun odotettiin että Siru pääsee omaan kotiinsa. :) Että oli lapsilla hauskaa uimaharjoituksissa. Kuvia oli tosi vaikea ottaa, kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Luovutettiin minä ja Stingin emäntä, ja mentiin pihalla olevaan katokseen pois jaloista kahville :) t: kotihoitaja Katariina

***

Narttu, noin 7kk, kotihoidossa Somerniemellä (Somero).

Kuulumisia kotihoidosta:

7.6.2012 Siru on kyllä sellanen tättähäärä:) Ostin sille Virosta ÄLYPELIN pöh se oli pikku hauvoille ;) no tilasin sitten Suomesta isomman ja vaikeamman, no joo voipa tuo olla jollekkin vaikea mutta ei Sirulle :) jatketaan harjoituksia jossa neiti saa harjoittaa päätään. Jalkojaan se kyllä harjoittaa ihan itsekin:)

Aina valmis lenkille tai pihalle rambon ja safiyan kanssa. Juoksee vaikka koko päivän. Ollaan kyllä nyt otettu välillä sisälle rauhottumaan hetkeksi. Osaa kyllä sitten olla paikallaan. Nopea on tyttö oppimaan ja kaikki oppi on myös jäänyt päähän:)

Eilen kyllä en tiedä olisinko itkenyt vai nauranut kun mattoja pesin. Ensin lähti mäntysuopapullo, sitten harja, ja sitten jo melemmat olikin puhtaitten mattojen päällä tyyliin me vaan autetaan :) Tassut oli kyllä vaan sen verran kuraset, että apua ei niistä tytöistä siinä kyllä ollut:)

Mutta yö menikin sitten nukkuen hieneosti sen 4h minkä ehdittiin nukkua ennen työhön heräämistä:) Siru on ollut Sumun kanssa myös nätisti yksin, eikä se ole tehnyt tuhoja. Siru myös matkustaa autossa nätisti sekä tykkää kovasti uimisesta ja vedestä. t.katarina

21.5.2012 Lisätty Sirulle suihkunraikkaita kuvia. Siru lähettää toiveen, josko uudesta kodista löytyisi aktiivinen ja ystävällinen koiratoveri, koska Siru rakastaa leikkimistä ja touhuamista omien ihmisten kanssa. Kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa, mutta todennäköisesti jahtaa ainakin pihalla vapaana kulkevia pienempiä otuksia. Siru on myös hoitopaikassa oloaikana käynyt mm. koirauimalassa ja kaatopaikallakin tutustumassa erilaisiin ajoneuvoihin.

14.5.2012 Siru on suomalainen löytökoira, joka on löydetty sen pyrkiessä vieraaseen taloon sisälle. Sirun omistajaa ei etsinnöistä huolimatta löydetty. Tämän takia Siru siirtyi Rekku Rescuelle etsimään sitä ihka omaa kotia, joka on valmis pitämään tytöstä huolta sen loppuelämän. Siru on rotuperimältään belgianpaimenkoira/ saksanpaimenkoirasekoitus ja se etsiikin aktiivista, koiran kanssa touhuamisesta/harrastamisesta kiinnostunutta kotia.

Mut haettiin la 12.5 aamulla klo.6.00 Forssan autokeitaalta vaihdoin autoa ja matka jatkui Somerniemelle siellä mua odotti 4 iso koiraa ja Tarvo, mun varaiskä:) varamammahan mut haki. Mä hurmasin kaikki heti ja tulen toimeen näitten kaikkien kanssa täällä on sekä nuorta ja vähän vanhempaa koiraa urosta ja narttua. Olen kova tyttö touhuamaan koko viikonloppu meni ulkona yöt sentään maltoin tulla nukkumaan sisälle. Osaan kulkea remmissä hienosti kova olen haistelemaan metsässä kun lenkkeillään yritin lähteä peuran peräänkin. Mamma ei laskenut mua tylsä tyyppi:)

Kova olen oppimaan uusia asioita osaan istua kun remmi laitetaan tai otetaan pois, ruokakipon edessä istun hienosti myös, sekä leluja kun tuon niin irrotan ja odotan että mulle heitetään se ulkona en malta niin hyvin laskea irti lelusta mutta kyllä mä tästä opin kunhan maltan. Sisäsiisti olen ollut, syön hyvin pentunappuloita, hoitomamma liottaa ne mulle aamuisin ja laittaa märkäruokaa joukkoon mutta loppu päivän ruuat syön kuivanappulana. Vinkulelut ovat ihan pop sitten pallot ja pehmolelut niillä on kans kiva leikkiä.

Näkisin itseni harrastamassa agilityä, jäljestystä tai jotain muuta mukavaa uuden perheeni kanssa,koira kaverinkin olis ihan mukava juttu,osaan haukkua mutta en ole mikään turhan haukkuja vain tarvittaessa:)

Minuun voi ja kannattaakin tulla tutustumaan livenä jotta näet todellisen minäni ja kuinka söpö olen:)

Soittele niin sovitaan treffit :) T.Siru metsän tyttö

Kulukorvaus 200 €.