Sipsik

Lisätty sivulle: 2007-01-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sipsik
30.6.2015 Sipsikistä tuli enkelikoira.

Hiljaa kuljet ikiuneen,
Silmäsi suljen.
Aika levon on.

Kiitos rakas yhteisestä ajastamme, nyt voit juosta ilman kipuja Arvon kanssa.

***

13.4.2007 Sipsik sai kodin hoitopaikastaan Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.7.2008 Lisätty Sipsikille kuvia kodista

22.5.2007 Meidän tyttö voi todella hyvin ja on kotiutunut loistavasti: Se tuntui tajunneen jo heti ensimmäisenä iltana saapuneensa vihdoinkin kotiin, meille asia valkeni sitten seuraavana päivänä :).

Fänskin kanssa tulevat hyvin toimeen ja kissojakaan ei enää jahtaile. Vieraita ihmisiä Sipsik rupesi hyvin pian meille tultuaan arastelemaan, mutta pikkuhiljaa edistytään tämänkin asian suhteen. Tyttö vaatii vain hiukan omaa aikaa ja tilaa, ja tämän jälkeen vieraskin ihminen voi saada tältä ilopilleriltä pusuja. :) Sipsik rakastaa metsässä juoksemista ja vedessä kahlaamista sekä kuoppien kaivamista. Melkein joka lenkin päätteeksi tyttö on saanut itsensä niin kuraseksi, että pesulle on mentävä :).

Terveisiä Sipsikin lapsukaisille ja tietenkin kaikille muillekin! – Sipsik, Fänski, kisut, Tanja ja Seppo

***

Narttu

Kuulumisia kotihoidosta:

9.4.2007 Sipsik matkusti mukananamme eilen Haapsalusta Suomen puolelle Hyvinkäälle kotihoitoon. Ensimmäinen yö hoitokodissa meni oikein hyvin: tyttö valitsi kaikista pehmeimmän pedin ja nukkui siinä rauhallisesti aamuun asti.

Sipsik on energinen ja leikkisä pakkaus ja samalla myös hyvin hellyydenkipeä. Kissojamme neiti kovin mielellään jahtaisi, mutta uskoo melko hyvin kieltäessä. Uroskoiramme kanssa Sipsik tulee hyvin toimeen, neiti on vain kovin pettynyt kun koiramme ei vastaa sen leikkiyrityksiin. Hihnassa kuljetaan vielä vetäen ja haistellaan hyvin innokkaasti kaikkia uusia tuoksuja. Sipsik muistuttaa tosiaan kovin paljon jotakin staffisekoitusta, joten päättäväisyyttä tytöltä varmasti myös löytyy. En suosittele ensimmäiseksi koiraksi. Sipsik on sisäsiisti ja sen säkä on noin 50 cm.

8.4.2007 Sipsik tuli kotihoitoon Hyvinkäälle.

5.1.2007 Sipsik on nuorehko narttu. Vaikka Sipsik on laihassa kunnossa pentujen saamisen jäljiltä, koira lähti pirteästi lenkille. Lenkillä Sipsik otti mukavasti kontaktia taluttajaansa, eikä vetänyt hihnassa juurikaan. Taluttajan mielestä mukava ulkoilutettava siis. Jokin Sipsikin mietteliäissä otsarypyissä tuo mieleen staffisekoituksen. Sipsik saattaa olla monenen polven rotumix, joten roduista voimme esittää vain arvailuja. Päättäväisyyttä Sipsikistä varmasti löytyy, joten omistajan on haluttava opettaa koira sellaisille käyttäytymistavoille, joihin on itse tyytyväinen.

Sipsik on vähän aikaa sitten synnyttänyt pennut. Pennut saivat alkunsa, kun joku oli päästänyt tarhalla koiria vapaaksi häkeistä. Pentujen isä on todennäköisesti saksanpaimenkoiramix. Sekä emo että 7 pentua asuvat surkeissa oloissa ulkohäkissä, jossa on vain puinen, pureskeltu ja vetoisa, lämpöeristämätön koppi. Sipsik uneksii lämpimästä kodista ja huolenpidosta Haapsalun varjupaikissa. Uusi omistaja hakee Sipsikin Virosta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 150 e.