Sindi

Lisätty sivulle: 2011-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sindi
31.12.2020 Sindistä tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.
17.2.2012 SINDI SAI KODIN TURUSTA

KUULUMISIA omasta kodista:

15.8.2012 Hei! Sindi on nyt asunut uudessa kodissa Turussa puoli vuotta ja elo on alkanut asettua uomiinsa alkuaikojen vaikeuksien jälkeen. Madame Liinu-Maria (Rekku-tyttö hänkin) ei ensin hyväksynyt uutta tulokasta, mutta nyt jo sujuu hyvin.

Sindi on varsin ystävällinen ja puhelias tyttö, puskee kovasti. Leikki sujuu kotiväen ja kissakavereiden kanssa. Valjaisiin totuttelu vei jonkin aikaa,mutta nyt sujuu hyvin ja tyttö on nopsaan ovella odottamassa ulos pääsyä. Parveke on ahkerassa käytössä yksin tai kavereiden kanssa.

Enemmän Sindin kuulumisia on keskustelupalstalla. Paljon terveisiä tarhalle Pärnuun, Sindi on rakastettu perheenjäsen!

1.5.2012 Lisätty uusia kuvia auringonpalvojista.

19.4.2012 Lisätty Sindille kuvia kodista.

****

AIKUINEN STERILOITU NAARAS

26.1.2012 Sindi saapui Suomeen kotihoitoon.

10.10.2011 Sindi, nuorehko aikuinen narttu etsii kotia Pärnun tarhalla

Kaunis Sindi elää löytöeläintarhalla noin kymmenen kissan laumassa. Sindi vaikuttaa sosiaaliselta neidiltä, joka tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Eloisa Sindi tuntuu kovasti pitävän ihmisen seurasta ja se seuraileekin minua tiiviisti koko vierailuni ajan kissahuoneessa. :)

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty FEL/FIV- sekä sienitestit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.