Simasuu (nyk. Mendel)

Lisätty sivulle: 2010-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Simasuu (nyk. Mendel )
21.6.2010 Simasuu nykyinen Mendel joudutiin lopettamaan onnettomuuden vuoksi

Mendel käveli patterin päällä, horjahti ja tippui. Toinen takajalka jäi patterin ja seinän väliin, lonkka murtui. Eläinlääkärin mukaan olisi voinut yrittää vaativaa lonkkaleikkausta, mutta paranemisennuste olisi joka tapauksessa hyvin huono. Päätimme päästää Mendelin paremmille metsästysmaille. Kirjoitan ehkä lisää myöhemmin jos pystyn. Maailman paras, kiltein ja hienoin kissa. Olit luonamme aivan liian vähän aikaa, hyvää matkaa Mendel. Toivottavasti vielä nähdään.

***

22.4.2010 Simasuu sai kodin Turusta

***

Leikattu uros, noin 1v. kotihoidossa Nakkilassa

25.3.2010 Simasuu siirtyi kotihoitoon Nakkilan Hormistoon.

10.4.2010 Simasuu on hyvin sosiaalinen ja ihmisistä pitävä utelias pojan alku. Tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan kisujen kanssa. Leikki on vauhdikasta ja iloista. Tulevassa kodissa olisi hyvä olla kissakavereita. “Simpura, Sipe, Simukka” rakkaalla lapsella on monta nimeä. Simasuu rakastaa ihmisiä ja lapsen kanssa myös tulee juttuun.

10.3.2010 Simasuu kastroitiin ja hänelle laitettiin turvasiru ja rokotus. Simasuu on hyvin ihmisrakas ja utelias kollipoika.

5.3.2010 Simasuu on noin 1-vuotias ruskeatiikeri kollipoika. Simasuu on Nakkilasta yhdeksän kissan populaatiosta. Simasuu on asunut muiden kissojen kanssa, joten tulee toimeen. Koirista ei ole kokemusta. Simasuu, Nappula ja Neiti kuuluvat “Kissoille viis ” kampanjan yhteydessä avustettaviin Nakkilan kisuihin. http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?t=6917&start=300
Simasuu on kotihoidossa Nakkilan Hormistossa ja Simasuuhun voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€ Kissat on madotettu, rokotettu ja leikattu, lisäksi niillä on tunnistemikrosiru.
Kissat ovat saaneet ulkoloishäädön.