Silvia (nyk. Sissi)

Lisätty sivulle: 2007-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Silvia (nyk. Sissi)
31.12.2007 Sissistä tuli enkeli

Ei ole mitään hyviä uutisia mitä lähetän. SISSI RAKKAAMME on nukkunut pois 31.12.2007 Klo: 14.45.

Sissille tuli 12.11.2007 valeraskaus, nisätulehdus ja kirputtamisen johdosta iho rikki. No ei muuta kun kahden viikon lääkekuuri. 31.12.2007 Sissillä kohtutulehdus mille ei voinut tehdä mitään levinneen syövän takia mikä todettiin vasta suomessa!

Me saimme aivan mahtavan koiran HETKEKSI lainaamme ja nyt olemme todella surullisia kun SISSI lähti pois! Joten kaikki raketit mitkä tänään/ huomenna ammumme on SISSILLE!

***

16.8.2007 Silvia sai kodin Porvoosta

***

Kuulumisia kodista:

30.8.2007 SURU! Käytin Sissin rokotuksessa ja pyysin tarkastamaan koiran. Hampaitten perusteella Sissi olisi noin 8-9 vuotias, mutta voi olla että koira on saanut pelkkää kovaa syötävää ja siitä hampaat kuluneet PAHOIN!? Arvio oli kuitenkin 8-9 vuotias koiran taustoja tietämättä. Vaikka on todella reipas ja touhukas niin kun pennut.

Pahin on Sissillä oleva syöpä joka on levinnyt ympäri kehoa. Mahan alla on kunnon rykelmä ja pienempiä paukamia ympäri mahaa. Vasemman puolen kyljessä ihan tassun takana ja vanhan punkin pureman alla.

Jos luoja suo niin menemme kahden vuoden päästä uudelleen rokotuksiin, mutta? On kuulemma sen verran agressiivinen pöpö, että ei koskaan tiedä koska on lähtö. Leikkaamaan ei ruveta sillä se voi levitä nopeammin ja kaikkia ei saataisi pois kumminkaan. Olisi pitänyt leikata jo vuosia sitten. Sissi joutuisi olemaan isojen leikkaus haavojen ja kaula suojuksen kanssa 2-3 viikkoa kumpikin puoli erikseen ja mitä se on saanut kärsiä ennestään niin annan Sissille nyt loppuajan hyvän elämän!!!

Kyllä itku pääsi ja sen jälkeen kiukku, nyt suru, mutta… Sissillä on aivan mahtava luonne ja todella kiltti kotiutunut täysin eikä ole tehnyt pahojaan eikä pissiny/kakkaillu sisälle. Sit piti käydä näin. No näin on käynyt yhdelle tuttavalle ja kahden koiran kanssa.

Joka tapauksessa etenemme päivän kerrallaan iloisen ja reippaan koiran kanssa
Hyvää syksyn alkua! -Tiina-

20.8.2007 Tarhalta satamaan matka meni hyvin ja laivalla myös, mitä nyt kahdet pissit tuli lattialle kun tykkäsi juoksennella käytäviä pitkin, kun eihän me kokoaikaa hytissä viitsitty istua. Ei pelännyt hissiä eikä rappusia. No vähän arka, mutta se on normaalia. Ei tarvinnut kanniskella kun neitiä sai toppuutella kovan vauhtinsa takia. Satamaan kun päästiin ja odoteltiin kannella, että kiireisimmät menee ulos niin liika autojen määrä pisti haukkumaan. Ja sama haukkuminen jatkui autossa, kun autoja tuli paljon joka suunnasta Helsinki-Porvoo.

Sissi on voinut hyvin ja on kotiutunut (suhtkoht) hyvin. Ei osaa pysyä paikoillaan kun on eloisa elohiiri leikkiä ja rapsutella pitäisi loputtomiin ja on oma nukkumaan meno aika n. 21.00. Pärjää pahoja tekemättä 8-9 tuntia yksinäänkin. Yksin ollessaan Sissillä on käytössään olohuone, makkari ja iso lasitettu parveke. Ruoka maistuu, pesu ei ollut ollenkaan kivaa, mutta voi sitä riemua sen jälkeen ja pusuttelua. Kampaaminen ja harjaaminen on Sissistä mukavaa, mutta tassuihin ei saa koskea (kynnet). Sissi on todella kiltti, vaikka jyystää luuta niin voin ottaa sen pois ilman että purisi tai murisee.

Olen edelleen sitä mieltä että pelkäävän ja aran koiran saa luottamaan omistajaansa kunhan eläin saa lämpöä, rakkautta, säännöllisyyttä, ruokaa, rauhallista huomiota ja aikaa!

Kissan kanssa on ollu kovat keskustelut, mutta ei fyysistä kosketusta. Kissa pelkää Sissin haukkumista ja aina kun joku on kotona ovet saa olla auki että
tutustuisivat toisiinsa. Kissa ei saisi tulla mun lähelle kun Sissi on vähän mustis.

Odottelemme että päästäisiin rokotukseen ja pidemmille lenkeille. Sissillä olisi kavereita, mutta ei uskalla vielä olla lähellä ennen kuin rokotukset on kohdallaan.

Yksi työkaveri sanoi, että Sissi on ihan kuin Belgianpaimenkoira??? Yks ja sama kunhan on terve! Ja jopa poikani (17v)käyttää mielellään Sissiä ulkona.

Eli kaikinpuolin IHANA JA KILTTI tyttö. Jopa hiukan totteleekin ja vähän kerrallaan niin kyllä se siitä. Ei muuten ole mikään tyhmä ja on tosi utelias.

Laitan kuvia mukaan ja toivottavasti tulevat perille. Otettu jo tarhalla kun Tiia sano Sissille, että tultiin hakemaan tyttö kotia. On Tallinnan satamasta odotellessa viimeseen asti jotta kännärit pääsee menemään ennen meitä,
laivamatkalta, kotoa ja pesun jälkeen. Tämä hauveli ei oikein tykkää kun sitä kuvataan ja pyrkii aina äkkiä pois. KIITOS KAIKILLE ja erityisesti sinulle Tanja!!! TV: Tiina

***

Narttu, noin 5v.

28.7.2007 Kävin Silvian kanssa koira-aitauksessa. Ilma oli paahteinen, mutta siitä huolimatta Silvia oli valmis lähes loputtomiin palloleikkeihin. Silvia
rakastaa noutaa erityisesti vinkuvaa palloa, jonka se kiltisti laski jalkoihini yhä uudestaan ja uudestaan. Tämä pikkukoira osaa komentaa kimakasti niin ihmisiä kuin lajitovereitaankin. Rasko-koiran kanssa ulkoilu sujui kuitenkin mallikkaasti. Silvian paksusta turkista irtoili karvaa tuppo tolkulla ja se selvästi nautti, kun sitä nypittiin. Mistähän löytyisi se oma ihminen, joka jaksaa paijata ja puunata? Silvia odottaa jo.

23.7.2007 Reg nro.6336 on arviolta noin 5 vuotias narttukoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Se on löydetty 3.7.2007. Silvia on mukava talutettava, sillä se ei vedä hihnassa ollenkaan. Ihmisiä kohtaan tämä pikkuneiti on ystävällinen ja kiltti. Rapsuteltavana se voisi istua tunti tolkulla.

Toisiin koiriin Silvia suhtautuu arastellen ja muutama uros saakin tältä neidolta kimakat haukut ängetessään tyttöä liian liki. Silvian säkäkorkeus on arviolta noin 45-50cm.

Omistaja hakee Silvian Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Silvian kulukorvaus on 100 euroa.