Silver (nyk. Nappis)

Lisätty sivulle: 2007-01-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Silver (nyk. Nappis)
1.12.2008 Silveristä tuli enkeli sairauden johdosta

Otimme kauttanne koiran heinäkuussa 2006. Kyseessä oli sekarotuinen koiraherra Silver (nyk.Nappis). Nappiksen kanssa vietimme onnelliset 2,5 vuotta. Nappis kotiutui hyvin luoksemme ja tuntui viihtyvän. Pieniä lapsia kohtaan tuntemastaan pelosta se ei päässyt, mutta isompia kohtaan oli ystävällinen. Hyppiminen ulos lähtiessä säilyi loppuun asti. Aluksi toisten urosten sietäminen oli mahdotonta, mutta noin puolen vuoden päästä oli jo monta koirakaveria. Sisällä ei turhia haukuttu, ilmoitettiin kyllä ovikellon soitosta muutamalla haukulla. Autoilu ei Nappista innostanut, mutta siitäkin selvittiin.
Eli oli kaikenkaikkiaan hieno kokemus saada Nappis perheenjäseneksi luoksemme.
Koiraenkeli Nappiksesta tuli 1.12.08, sairauden johdosta. Tässä muutamia kuvia Nappiksesta, luonamme vietetyltä ajalta. terv. Niko ja Päivi

***

07/2006 Silver sai kodin Helsingistä

***

Uros, noin 7v.

25.6.2006 Silver on noin 40 cm korkea terrieri/villakoira(?)mix. Ikäarvio on noin 7 vuotta. Silver on hoitokodissa pääkaupunkiseudulla ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan. Silverin ikäarvio on 7-v, mutta on todennäköisesti nuorempi. On kovin touhukas ja koirusta löytyy löytyy hyvin terrierimäisiä piirteitä. Silver on reipas, rohkea poika, ihmislle ystävällinen kuin mikä. Mustasukkainen huomiosta, eli saattaa rähähtää toiselle, koska haluaa itse huomion. Narttupennun kanssa tullut toimeen, mutta reaktioita muista koirista ei vielä tiedetä. Pomppiminen ylösalas hassusti alkaa siinävaiheessa kun hihna otetaan esiin ja vetoleikit on pop.

Silver pelkää lapsia, ei siis sovellu lapsiperheeseen. Silver on todennäköisesti sisäsiisti, mitä merkkailee nyt narttupennun pissoja, koska pentu taas ei ole sisäsiisti. Vetää jonkin verran hihnassa, ei kuitenkaan koko aikaa. Tottelee hyvin äänenpainoja, vaikkei sanoja vielä ymmärräkkään. Ovikellon soimisesta ilmoittaa muutamalla haukahduksella, mutta ainakaan toistaiseksi haukkuminen ei ole ollut niitä lempipuuhia. Yksin jäädessään ei hauku. Mukava koiru, joka tarjoaa säännöllisesti itseään rapsutettavaksi. :-) Ihan hyvää matkaseuraa, hetkittäin vähän vinkuvaa sellaista. Silver on nyt kotihoidossa Vantaalla.