Silva

Lisätty sivulle: 2012-06-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Silva
18.7.2013 Silvasta tuli enkelikissa vakavan sairauden vuoksi.

***

17.4.2013 Silva muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.6.2013 Silva voi lääkärissä havattuihin ongelmiin nähden oikein hyvin. Silva rakastaa sylissä olemista ja ihmisten seuraa. Sohvalla istuvat vieraatkin saavat osansa Silvan huomiosta. Aamulla Silva jopa hieman loukkaantuu, jos ei heti pääse syliin syömään aamupalaa omistajan kanssa.

Silva on oppinut leikkimään ja käyttämään raapimapuuta, joka hänen rajoitteensa huomioon ottaen varta vasten hänelle rakennettiin. Kesähelteillä olisi mahdollisuus käydä parvekkella, mutta Silva viettää mielummin aikansa pehmeällä sohvalla tai sängyssä. Saunassakin on ihana loikoilla, varsin jäkilämmössä.

Silva on sympaattisin ja paras kissa, jonka olisi ikänä voinut lemmikikseen saada. Jos hieman häijyn ulkonäön ei anna hämätä, Silvan voi napata syliin ja antaa suukkoja yllin kyllin.

Silvalla havaittiin viimeisimmällä lääkärikäynnillä pentuajan aliravitssemuksesta tai kalsiumin imeytymishäiristä johtuva kyynär- ja värttinäluiden kehityshäiriö, epämuodostuma ja nivelrikko, ja hänen tilaansa tarkkaillaan. Oireiden pahetessa Silva päästetään kissojen taivaaseen.

***

Leikattu naaras, noin 2,5v. kotihoidossa Helsingissä

4.4.2013 Silva on todella kaunis ja seuraa kaipaava kissaneiti. Silva on kotiutunut Helsinkiin oikein hyvin. Tämä peloton neiti ei aristele ketään eikä mitään. Silva ei ole koko hoidossa olon aikana viettänyt minuuttiakaan sängyn tai sohvan alla. Tämä neiti on aina siellä missä seuraa löytyy. Silva on kodin todellinen prinsessa. Rakastaa hellyyttä, rapsutuksia ja sylissä olemista. Lelut eivät kiinnosta läheskään yhtä paljon, kuin ihmisten antama huomio. Silvan upea pitkä turkki kaipaa uudelta omistajaltaan kärsivällisyyttä ja huolenpitoa, Silva on onneksi hyvin kärsivällinen upean ulkonäkönsä huollon suhteen. Silva sopisi kotiin jossa hän saisi tarvitsemansa huomion ja rakkauden kodin ainoana kissana. Toivottavasti tämä ihastuttava neiti saisi pian sen ikioman kodin.

7.3.2013 Silva on sopeutunut hienosti uuteen hoitopaikkaansa. Kotikissan elämä maistuu eikä pitkä tarhalla olo aika näy hurmaavan neidin käytöksessä laisinkaan. Ruoka maistuu, hädät tehdään hiekka-astiaan. Neiti nauttii olostaan ja osoittaa tämän kehräämällä kovaan ääneen. Turkki on hieman takkuuntunut, ja sitä selvitellään nyt, mutta uudessa kodissa pitää myös varautua turkin hoitoon. Silva etsii kotia ainoana kissana.

5.3.2012 Silva saapui Suomeen kotihoitoon.

27.2.2013 Silva saapuu kotihoitoon pääkaupunkiseudulle 5.3.

27.1.2013 Silva kuningatarta on selvästi alkanut tarhalla ahdistamaan, sitä ottaa päähän nuoret ja innokkaat ympärillä häsläävät kissat. Silva murjottaa nurkassa tai ulkotarhassa yksin, kun nuoriso kerjää huomiota tarhalla vierailevilta ihmisiltä. Silva kyllä tulee tarhasta sisälle sitä nimeltä kutsuttaessa ja nauttii saamastaan huomiosta ja hellyydestä. Silvalle parasta olisi löytää oma kotia pian, jossa olisi kenties rauhallinen aikuinen kissa kaverina ellei peräti saisi kodin ainoana silmäteränä elellä.

13.10.2012 ja 17.9.2012 Uusi kuva Silva kaunottarelle lisätty.

16.8.2012 Silva on utelias ja reipas neito. Se viihtyy ihmisten seurassa ja kaipaa kovasti hellyyttä. Silvalla on kaunis untuvaisen pehmeä turkki, joka hieman kaipaa harjausta. Silva ei ole edukseen kuvissa, hänen suuret pistävät silmät saavat neidon näyttämään häijyltä. Silva kuitenkin on hyvin lempeä ja mukava kissi. Silva tulee loistavasti toimeen muiden kissojen kanssa, mutta yhtälailla nauttisi varmasti ainokaisen huomion keskipisteen roolistakin. Silva on oikein soma ja ihastuttava. Poseeraamista ja kameraa rakastavalle Silvalle uusia kuvia lisätty.

6.6.2012 Silvasta tietoja ja uusia kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle