Sibylla

Sibyllasta tuli kissaenkeli huhtikuussa 2021.

***

Lisätty sivulle: 2012-12-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sibylla
1.11.2013 Sibylla sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

11.11.2013 Siby muutti tänne meille Helsinkiin ja on kotiutunut erinomaisesti. :) Tosi ihmisrakas ja siisti kissa.

***

Leikattu naaras, noin 2,5v. (kesäkuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

31.8.2013 Sibylla on mukava kissarouva, joka tykkää silittelystä ja muusta huomiosta. Siby muuttaisikin jo mielellään ikiomaan kotiin, jossa saisi paljon rakkautta osakseen kodin ainoana kissana.

27.6.2013 Sibyllan toisetkin uusintatestit sieni-infektion osalta tulivat takaisin puhtaina eli neiti on sienivapaa. Nyt Siby on sitten täysin valmis muuttamaan ikiomaan kotiin, jossa saisi osakseen paljon silittelyä ja huomiota.

14.6.2013 Lisätty uusia kuvia Sibylla-kaunottaresta. Sibyllaa kävi lapset leikittämässä, neiti oli kiltisti ja nautti oikein paljon heidän huomiostaan.

30.3.2013 Sibyllalla todettiin sieni-infektio ja neidille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Sibyllasta ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

5.3.2013 Sibylla saapui Suomeen kotihoitoon.

17.2.2013 Kaunis Sibylla on tulossa Suomeen pääkaupunkiseudulle kotihoitoon 5.3.

3.2.2013 Sibylla on käsittämättömän rauhallinen nautiskelija, joka ei ole moksiskaan hoitopaikan pentujen vauhdikkaasta menosta ja meiningistä ympärillään. Tosin omassa kodissaan Sibyllasta voi kehkeytyä meneväkin kissaneiti, kun saa kaiken huomion ja hellyyden itselleen. Sibylla tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta viihtyisi varmaan parhaiten ainoana kissana.

25.12.2012 Sibylla on pentujen Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Ariel, Jasmine, Erik ja Aladdin emo. Pennut ovat jo aikoja sitten löytäneet omat kodit ja nyt olisi tämän suloisen emon vuoro löytää se ikioma koti.

Sibylla on kaunis tabby-kuvioinen kisuli, rauhallinen ja ihmisrakas. Löydettynä oli raukka nääntynyt ja ihan luuranko, mutta nyt on nyväkuntoinen ja pyöreä. Sibylla on kotihoidossa Tallinnassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.