Seri

Lisätty sivulle: 2016-11-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Seri
22.9.2017 Seristä tuli enkelikoira kasvaimen vuoksi.

***

29.12.2016 Seri sai kodin.

***

Kastroitu uroskoira, 2v

2.12.2016 Seri on kotihoidossa oppinut jo hyvin rajoja ja remmikäyttäytymistä, Seri osaa olla hyvin yksin kotona, mutta kotihoitajan oman koiran kanssa Seri saa välillä kiistoja ruuasta, leluista, roskapussista tai muusta, jota Seri katsoo oikeudekseen vahtia tai omia. Seri kuitenkin mielellään leikkii koirien kanssa, mutta paras vaihtehto olisi eläminen ainoana koirana, ettei resurssiriitoja kovin usein tulisi. Seri myös tarvitsee vielä paljon liikuntaa ja koulutusta täytyy jatkaa, joten Serille täytyy uudessa kodissa löytyä aikaa. Näistä syistä Serillä on jo kiire löytää oma koti.

14.11.2016 Seri etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Seri on vielä nuori ja energinen, joten uudella kodilla on hyvä olla koulutuskokemusta ja aikaa harjoitella koiran kanssa. Seri on asunut ongelmitta kerrostalossa, mutta ovikelloa kyllä haukkuu. Remmikäyttäytyminen innokkaalla Serillä vaatii vielä harjoittelua, mutta muutamat peruskäskyt poika jo osaa. Serissä on ainakin siperianhuskya ja jonkinlaista ajokoiraa, kooltaan poika on n. 55cm ja 17 kg. Seri on alkuhaukkujen jälkkeen ystävällinen ihmisille ja tulee toimeen toisten koirien kanssa, joskin on joillekin koirille liiankin innokas, ja voi koittaa myös uusia tuttavuuksia alistaa.

Seri on kotihoidossa Espoossa.

KULUKORVAUS uroskoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.