Sass

Lisätty sivulle: 2007-04-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sass
7.6.2007 Sassista tuli koiraenkeli.

***

7.6.2007 Sassin aika on nyt käymässä vähiin. Valitettavasti Sassille ei ole löytynyt kotia, jossa oltaisiin valmiita panostamaan koiran koulutukseen.
Tälle “avioerolapselle” olisi toivonut niin paljon parempaa. Osaavissa käsissä
mitä ihanin koira.

***

1.6.2007 Sass sai kodin Joensuusta.

***

26.5.2007 Sass etsii kotia omakotitalosta, koska ei sovellu haukkumisen takia kerrostaloon ja naapureilta on tullut valituksia. Sassin koti voisi olla hyvin vaikkapa maaseudulla, mökillä Sass oli vapaana ja tuli hyvin kutsusta luokse.
Sass tarvitsee paljon liikuntaa, joten oma piha ja lenkkeilystä pitävä omistaja olisi Sassille omiaan. Sass on täysin sisäsiisti ja osaa olla työpäivät kotona, mitään tuhoja ei ole tehnyt. Sass on ihmisrakas. Kaipaa rapsuttelua ja huomioita. Siitä saa hyvän ystävän kun vaan antaa ajan kulua, niin että se saa rauhassa tutustua kotiinsa ja ihmisiinsä.

***

19.5.2007 Sass muutti uuteen kotiinsa Turkuun.

***

Uros, noin 4v.

Kuulumisia kotihoidosta:

6.5.2007 Sass on nyt kotihoidossa omakotitalossa Nurmijärvellä ja siellä on mennyt oikein hyvin! Kuonopantaa ei ole tarvittu vaan käytössä on tavallinen panta. Sass oli yksin työpäivän ajan, eikä mihinkään oltu koskettu. Ilostui kovasti hoitajan kotiintulosta ja lenkille pääsemisestä. Sassia ei ole hirveästi huomioitu, vaan se tulee itse työntämään päätään syliin, kun haluaa rapsutuksia. Sass on täysin sisäsiisti. Sass käyttäytyi voimakkaan dominoivasti leikattua narttukoiraa kohtaan, joten Sass sopisi parhaiten ainoaksi koiraksi.
Sass haukkuu ja murisee hoitopaikan kissoille, joten kissojen kanssa Sass ei sovellu.

2.5.2007 Välillä Sass kävelee hihnassa nätisti vetämättä ja välillä räyhätään vaikkapa lenkkeilijälle tai mopoilijalle. Sassille etsitäänkin kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan Sassin koulutukseen. Muita koiria kohtaan Sass on tähän asti ollut melko välinpitämätön. Toisen uroksen kotiin Sassia ei kuitenkaan anneta.

29.4.2007 Sass tuli Suomeen kotihoitoon.

22.4.2007 Sassille järjestyi väliaikainen hoitopaikka Virosta, jossa se odottaa kuljetusta Suomeen. Sassilla on sirutus ja rokotukset ovat kunnossa. Sass on menossa kastrointiin ensi tiistaina. Sassilla on tapana haukkua autossa. Kuvissa Sassilla on pahannäköinen piikkipanta, se on jo heitetty roskiin.

18.4.2007 Sassin omistaja on lähdössä työmatkalle, eikä Sassille ole löytynyt mitään paikkaa. Sass on omistajallaan Tallinnassa ja sillä on todella kiire löytää koti. Sass on täysin terve. Hihnakäyttäytyminen vaihtelee, välillä menee tosi nätisti ja välillä urosmaista riekkumista.

17.4.2007 Sass on alle 4-vuotias bullterrieri-sekoitus. Omistajat erosivat ja osapuoli, jolle koira jäi joutuu nyt matkustelemaan paljon työn takia. Hänellä ei ole tuttavaa, joka huolehtisi Sassista, joten poika etsii nyt uutta kotia.
Sass tykkää kovasti ihmisistä. Uroksia, varsinkin isoja Sass inhoaa.

Sassin kodilla on oltava kokemusta samantyyppisestä koirasta.
Sass etsii aktiivista, ulkoilusta pitävää kotia.