Santiago

Lisätty sivulle: 2008-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Santiago
3.7.2008 Pienestä Santiagosta tuli enkelikissa.

Pennun silmä oli puhjennut hoitamattoman sarveiskalvon tulehduksen vuoksi ja eläinlääkäri katsoi että parasta on nukuttaa pieni kisu ikiuneen.

***

Urspentu

2.7.2008 Fructuoso, Santiago ja Africa ovat pienet suomalaiset, no, eivät oikeastaan löytökissojakaan, vaan erään talon pihapiirissä vapaasti lisääntyneen kissapopulaation uusimmat tulokkaat. Kaikki kissat ovat puolivillejä, eivätkä juuri anna itseensä koskea, nämä pienimmät sain kiinni, koska ovat jonkin verran sairaita, konttasin suulinvintillä tuntien lievää ahtaan paikan kammoa :), tila oli alle metrin korkea, pimeä ja muutenkin ahdas. Sieltä sitten käsiini tarttui nämä kolme pienokaista, jotka äitini ja anopin avustuksella laskin vintiltä kuljetuslaatikkoon.

Lievää sähinää ja syljentää, mutta suht hyvin nämä rääpäleet matkassa kotiin kulkivat. Nyt on edessä lääkärintarkastus ja jonkinlaista lääkitystä nämä pienet tarvitsevat, koska silmät ovat pahasti tulehtuneet. 2 poikaa ja yksi tyttö, siinä päivän saldo. Mahdollisesti vielä pari pentusta voi tulla, kunhan ne vain saataisiin kiinni, ne ovat ilmeisesti muutaman viikon vanhempia koska olivat jo paljon villimpiä.

Pennut luovutetaan 12 viikon iässä eli n. elokuun puolivälin tietämillä, kun ikäarvio on varmistettu eläinlääkäriltä.