Sändi

Lisätty sivulle: 2011-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sändi
8.3.2011 Sändistä tuli kissaenkeli.

***

Leikattu naaras, noin 1v.

15.2.2011 Purrr! Olen Sändi, suloinen mustavalkoinen kissatyttö. Asun Virumaan tarhalla parakissa parinkymmenen muun lajitoverini kanssa. Pahaksi onnekseni muutamat muut kissat kiusaavat minua läpsimällä ja tuuppimalla. En tiedä, johtuuko se hauskasta kuonokuviostani, jollaista muilla kissoilla ei ole, mutta kiusaaminen on kuitenkin aika kurjaa ja toivoisin pääseväni omaan kotiin pian! Tulevassa kodissani voi toki olla kissaseuralainen, kunhan tämä olisi leppoisa eikä pyrkisi alistamaan minua, sillä olen rauhallinen ja viehkeän pehmo luonteeltani.

Minut tuotiin löytöeläintarhalle marraskuun alussa 2010 Tapan kaupungista, jossa kuljeksin irtolaisena. Ikää minulla on sanottu olevan arviolta reilun vuoden verran. Minut on jo steriloitu ja osaan käyttää hiekkalaatikkoa. Jos sinulla on tarjota minulle hyvä ja sitoutunut koti, yhdistys järjestää minulle kuljetuksen Helsinkiin, josta voit minut noutaa.

Sändi on Virumaan tarhalla asuva mustavalkoinen naaraskissa, jolle etsitään kotia kiltin, ei-dominoivan kissan kaverina.

LUOVUTUSMAKSU on 120e, mihin kuuluu EU-passi, sisäloishäätö, ulkoloishäätö, rabiesrokotus, kolmoisrokotus, sterilointi, tunnistemikrosiru, sienitesti sekä FeLV- ja FIV-testit.