Sander (nyk. Santeri)

Lisätty sivulle: 2007-01-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sander (nyk. Santeri)
9.3.2010 Santerista tuli enkeli.

Santerin tilanne huononi nopeasti ja tutkimuksissa hänellä todettiin pitkälle edennyt kasvain suun yhteydessä. Santi on ollut meille hyvin rakas perheenjäsen ja minulle myös uskollinen ja läheinen ystävä, joten suru ja kaipuu on suuri. Ainoa lohtu on että hänellä on nyt paremmin, ja toivottavasti on jälleennäkeminen edessä. Voimaa antaa myös se että meillä on ihana Isolde, karhukoira joka tuli meille teidän kautta v 2009. Santia ei kukaan tosin voi korvata, hän on ikuisesti sydämissämme.

***

2006 kesällä Sander sai kodin kotihoitopaikastaan Turussa.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

Sanderilla, eli nykyisin Santerilla, on sujunut hoitokodissa oikein hyvin. Perheen emäntään Santeri suhtautuu oikein omistavasti, mutta isäntäkin suvaitaan :). Hampaita on nyt hoidettu ja haju vaikuttaisi jääneen pois. Santeria luullaan usein pennuksi, vaikka ikää sillä jo onkin! Mutta olemukseltaan se on hyvin reipas ja touhukas, eikä lainkaan vaikuta ikäiseltään.
Santeri on hoidossa Turussa ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.

Kesä 2006: 12-v uros Sander kääpiösnautseri. Sander on rekisteröity käppänäpappa, joka ei iästään huolimatta ole mikään reppana vanhus. Liikkuu pirteästi, ja ainakin tarhalla teki rohkeasti tuttavuutta toisten koirien kanssa. On hieman epäluuloinen uusia ihmisiä kohtaan ja tarvitsee aikaa tutustua. Itselläni kesti parisen tuntia saada sen verran luottamusta että papparainen tuli syliin, mutta sen jälkeen suhtautui minuun hyvin omistavasti :). Yhdistyksemme huoltaa Sanderin lievästi sanoen pahalle tuoksuvan suun kuntoon ennenkuin se voi lähteä omaan kotiin. Ei lapsiperheeseen eikä isojen koirien tai toisten urosten kaveriksi.