Sammi

Lisätty sivulle: 2012-09-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sammi
29.10.2012 Sammista on tullut enkelikoira.

Sammin käytös muuttui yllättäen arvaamattomaksi. Ilmeisesti poika ei kestänyt stressaavaa tarhaelämää.

Hyvää matkaa sinulle Sammi, nyt saat juosta ja touhuta sydämesi kyllyydestä.

***

Uros, noin 4v.

5.9.2012 Sammin edellinen omistaja ei kyennyt huolehtimaan koirastansa, vaan Sammi sai vaellella maaseudulla omia aikojaan. Lopulta eräs naapureista hermostui touhukkaaseen Sammiin ja sitoi pojan puuhun kiinni. Näin Sammin tie vei lopulta tarhalle.

Sammi on sellainen hyväntuulen haukku, joka vastaanottaa ihmiset innokkaasti hyppimällä. Kokoa tältä pojalta löytyy noin 65-70 senttimetriä mutta omasta mielestään Sammi on varsin sopivankokoinen sylihaukku :)
Lenkille lähdetään kovalla tohinalla ja hihnassa käyttäytymistä Sammin kanssa tulee vielä rutkasti opetella.
Narttukoiriin ja pentuihin Sammi näyttäisi suhtautuvan varsin ystävällisesti joten kodissa Sammia voisi hyvinkin odotella ystävällinen koirakaveri.

Sammin ihannekoti sijaitsisi pojan omasta mielestä varmasti omakotitalossa, jossa sillä olisi oma piha jossa temmeltää ja touhuta :) Sammi tahtoo rutkasti myös huomiota ja hellyyttä:)

Sammi luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 250e