Saku

Lisätty sivulle: 2008-08-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Saku
1.4.2009 Sakulle ei löydetty kotia ajoissa ja pojasta tuli enkeli.

“Tähdenlento tänä yönä kertoo, että olet päässyt parempaan paikkaan.” Hyvää matkaa Saku-kulta :( -Hämy

***

Uros, noin 4-5v.

Saku, reg. nro 12491, on 4-5-vuotias uros joka odottelee omaa kotiaan Tallinnassa.

2.3.2009 Saku tekee minuun vaikutuksen aina uudestaan ja uudestaan. Se vain on niin uskomattoman komea koira. Saku on viettänyt jo aivan liian kauan aikaa tarhalla ja olisi hienoa, jos tälle pojalle löytyisi se oma, lopullinen koti.

Saku lähtee mielellään lenkille ja kulkee hihnassa melkoisen hyvin. Tosin Sakua taluttaessa pitää pitää hihnasta kunnolla kiinni, koska uroksista tämä herra ei pidä sitten yhtään se näyttää sen rähjäämällä niille. Narttujen kanssa sen sijaan poika yllätti minut täysin: tutustuimme Sakun kanssa lenkillä vanhempaan narttuun, joka hiukan arasteli Sakua. Sen sijaan että Saku olisi päällepäsmäröinyt, tarjosikin poika pehvaansa nartulle, käänsi päätään pois ja yritti kaikin tavoin kertoa toiselle ettei tahdo tälle pahaa. Ja kun näytti että toista ei Sakun seura kiinnostanut, tyytyi poika vain kuljeksimaan nartun vierellä.

Namit ja rapsutukset kelpaavat pojalle paremmin kuin hyvin ja istumista poika tarjoaa kovin mielellään. Sakua ei myöskään tuntunut lainkaan häiritsevän vaikka nypinkin sen persuksista irtokarvoja pois. Myöhemmin Sakun häkin ohi kulkiessani sai pojalta komeita hännän heilautuksia.

25.2.2009 Lisätty Sakulle muutama kuva.

17.1.2009 Saku palautettiin tarhalle, koska ei tule toimeen perheen kissojen kanssa, vaan jahtaa niitä. Saku etsii siis kotia, missä ei ole kissoja tai muita pieniä eläimiä.

***

12/2008 Saku sai kodin Virosta

***

Saku, reg.nro 12491, on n. 5-vuotias uros Tallinnan Loomande Hoiupaikissa. Saku on löydetty 7.8.

Saku on juuri niitä koiria, jotka vetoavat minuun. Rauhallinen, kookas, itsevarma ja vielä lisäksi, todella komea! Sakulla ei ole tarvetta vetää hihnassa vaikka on viettänyt häkissään jo muutaman viikon, poika on siis todella rauhallinen. Kuitenkin poika on hyvin reipas ja lenkillä innostuu hieman hypehtelemään silkasta lenkkeilyn ilosta:)

Saku ei rähjää ohi kulkeville uroksille vaikka tapaammekin niitä melko läheltä. Tytöistä Saku luonnollisesti pitää. Sakulla on hämäävän nallekarhumainen olemus, jonka alla luultavasti piilee hyvinkin oman arvon tunteva herrasmies. Sakusta ei siis ole ensimmäiseksi koiraksi. Poika vaikuttaa kuitenkin erittäin luottavaiselta koiralta, jolla mitä ilmeisemminkin on joskus ollut hänestä hyvin huolehtiva perhe. Saku nimittäin osaa istua ja ottaa hyvin kontaktia. Sakun säkäkorkeus on n.65 cm eikä poikaa luovuteta kerrostaloon.

Tuleva omistaja noutaa Sakun Tallinnasta.
Kulukorvaus on 120 euroa, ja se sisältää sirutuksen, rokotuksen ja loishäädöt. Sakun mukana tulee eu-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.