Saks (nyk. Brando)

Lisätty sivulle: 2011-07-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Saks (nyk. Brando)
7.10.2013 Brandosta tuli enkelikoira.

Me näimme voimasi vähenevän,
tiesimme lähtösi lähenevän.
Muistosi kaunis
vie eteenpäin meitä,
vaikk`sydän on täynnä kyyneleitä.

Rakkaudella kaivaten oma mammasi KAISA ja kummitätisi KATARINA

***

22.10.2011 Saks sai kodin Lahdesta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.8.2013 Tälläinen lahjoituskuorma tuli haettua lauantaina Päijät-Hämeen eläinsuojelu yhdistykseltä ja samalla tapasimme Brandon. Brando kovasti olisi ollut tulossa maalle kummitädille hoitoon. Kun ei mahtunut taakse oli kipeillä jaloillaan kiivennyt hyttiin sillä aikaa kun käytiin sisällä moikkaa talon asukkeja :) t. Katarina ja Tarvo

5.7.2013 Brando kesälomalla kummitädin luona. Ja rankkaahan siellä kummitädin luona olo aina on:) Kotiin ei olisi millään halunnut lähteä.

Kuvissa myös Sting ja kummitädin naapurissa asuva Anell sakutyttö.

Terveisin Katarina/kummitäti ja autonkuljettaja

3.4.2013 Brando lähettää kuva terveisiä. Olin kummitädillä hoidossa ja kuvista näkee että rankkaa oli:) t. kummitäti Katarina

2.1.2013 Heips kaikille tasapuoleisesti. Tulin tänne mun kummitädille hoitoon 19.12.2012 ja tänään 2.1.2013 lähdin takaisin omaan kotiini. Lomat on nyt ohi tai no mitäs lomaa toi nyt oli. Koirat vaan lisääntyy vaikka aina luvataan, että mä voin tulla koska vaan joo; voin ja tulenkin, mutta nytkin talossa oli ne 4 omaa. Ne on ok, ne sentään asuu siellä vakituiseen. Mut sit siellä oli Donna n.1v, Melissa ja Senni n. 4kk, kivoja typyköitä ei siinä mitään, mutta sitten kummitäti häipyi vaikka mulle lupas olla joululomalla koko mun lomailu ajan.

No meni about 3-4h, kun se saapui pieni kääryle boxissa. Se oli Niki, pieni pentupoika. Eipä siinä mitään kivaa meillä oli, mutta mullehan tuo hoito jäi ja pihalla vahtiminenkin. Lenkille sentään mentiin vain minä ja Donna. Ipanat jäi kotiin odottamaan. Donna lähti 27pvä ja mun piti kans lähteä, mutta me sit päätettiin että olenkin vielä uudenvuoden täällä lomalla maaseudulla. Eipä
haitannut saimpa kinkkua monta päivää enemmän. Annoimme pikku riiviö Nikille lisä nimen Al-Qaida. Aika pikku hiiviö poika se on, mutta ah niin suloinen silloin kun se nukkuu. Tämä on myös muidenkin kuin mun mielipide.

Kävin lenkillä myös naapurin koiran kanssa. Kivaa oli. Reilun vuoden vanha
tyttö. Me käytiin kävelemässä ja täällä on se ihana juttu, että täällä ei tarvitse olla remmissä ollenkaan. Mun oma mamma soitti juuri kummitädille, ihme juoruilijoita noi akat, että olen lellitty piloille lomani aikana, ja vaan kiukuttelen ja mökötän kun tulin nyt tänne Lahti cityyn. He ja höh, sellasia me sakut ollaan.

Lupasivat että pääsen taas hoitoon kun lumet sulaa ja pääsen uimaan joka päivä. No katotaan montako hoitolaista täällä silloin on??? Ehkäpä vaikka 10? Kuvista näkee, että hyvin tultiin me virolaiset löytökoirat juttuun. Terkkuja kaikille lähettää HERRA Brando

27.12.2012 Brandon Jouluiset kuvaterveiset hoitomamman luota.

12.10.2012 HERRA Brando ajoi eläintenpäivän kunniaksi Rekkujen maskotiksi 600km. No ehkä toi mamma sittenkin ajoi:) Siis Turkuun 4.10.2012

Brando jaksoi edustaa koko päivän hienosti. Kaikkia kavereita moikattiin tasapuolisesti:) ja luutkin ja vesikippokin jaettiin, mutta lelu majavaan ei saanut edes Reidar/nyk.Roope-Toope koske. Se oli synttärilahja kummitäti Katarinalta. Pientä mustasukkaisuutta oli havaittavissa, kun kummitäti huomioi muut koirat. Mutta kun mulle kerrottiin, että ne on ollut hänellä kotihoidossa, niin ok mähän en ole ollut kotihoidossa kummitädillä, mutta muuten kyllä olen ollut lomailemassa kun oma mamma on ollut lomalla :)ja oli vähän puhetta, että joulun viettäisin maalla ja saisin syödä kinkkua mielin määrin :)

Mukavasti meni päivä ja olikin puhetta että 17.11 ajelisin Tampereelle Tassumassun avajaisiin maskotiksi. T.HERRA Brando kera kummitätinsä Katarinan

31.7.2012 moicca vaan kaikille pitkästä aikaa:) Kirjoitan tämän teille lajitoverini varottavana esimerkkinä:)Joo mulle luvattiin et kesällä pääsen tänne Somerniemelle kesälomalle saan uida,ottaa aurinkoa ja nauttia maalaismaisemista:)No kissan viikset joo, pääsin kyl maalle mut lapsenvahdiksi, tänne oli ilmestynyt lumi ja bambi:) Niitä huom. jouduin paimentamaan oltiin sitten pihassa, metsässä tai uimassa ja jopa kylässä kun käytiin, niin sielläkin ja siellä ne laittoi mun vandittavaksi vielä yhden koiran onneksi vaan tollasen pienen pim koiran:)

Ei vaiskaan mulla on ollut tosi kivaa, kavereita me ollaan kaikki jopa talon omat saksanpaimenkoirat. Niiden kanssa tulin myös juttuun vaikka ovat saman ikäisiä kun mä ja vielä leikkaamattomia uroksia, mutta me sakut ollaan sen verran rotu tietoista porukkaa ettei olla vihasia toisillemme:)Kaikista kivointa on, kun täällä mua ei pidetä remmissä ollenkaan:) mamma ei kyl tykkää, kun mä sit kummasti unohdan miten siinä remmissä pitää sit kulkea kun palaan Lahti-cityyn:) Mut kivaa on kun Bambi ja Lumi joutuivat:)olemaan remmissä, kun käveltiin uintipaikalle. No mähän keksin, että juoksen niiden ohi ja lällätän, että hahhaa ja taas ohi kovaa. Ja niitä otti päähän, kun eivät saaneet juosta vapaana niinkuin mä:) Mut sit mentiin rantaan ja siellä oltiin sitten kaikki vapaana ja kyllä me uitiin Lumin kanssa. Bambi on sen verta neiti nätti:) ettei uinut ollenkaan kahlas vaan meidän seurana:)

Mutta kuullaan taas, kun tuun taas käymaan täällä mun kummitädin luona lomailemaan tai vaan kyläilemään:) terkuin HERRA Brando

Viikko meni hujauksessa ja sit mun oma mamma tuli hakee mua no arvatkaa vaan olinko sen kaveri no en tietty vaan murjotin sille ja murjotus jatkui kotona 5 päivää:)olen keksinyt kaikkea kivaa puuhaa tämä rotuhan tarvitsee tunnetusti aivo jumppaa ja sitä harrastan ihan omin voimin ja keinoin. Yksi yö keksin kotona että heitämpä kissojen ja vähän omiakin leluja ikkunasta ulos kun ei vaan nukuttanut:)harmi vaan et unohdin että parvekkeelle ne putos ja vielä omalle eikä kadulle:)

13.7.2012 HERRA Brando saapui eilen sulostuttamaan elämäämme;) Tehtiin uimareissu kotihoidossa olevien “kakrujen” kanssa. Muutama kuva uimareista.

7.5.2012 HERRA Brando saapui meille hoitoon 22.4 ja voi että meikäläinen oli onnellinen. Sain viettää koko talvilomani tämän ihanuuden kanssa:)herra jätti tyylikkäät heipat omalle mammalle kattoi perään kun auto lähti sen jälkeen kysyin et tuletko sisälle ja herra tuli. meni sohvalle maate ja nukahti siihen:)
lähetin omalle mammalle kuvan missä herra nukkuu sohvalla n.2min mamman lähdön jälkeen:)

Meidän omat saksanpaimenpojat vaan heilutti häntää vaikka suht saman ikäisiä ovat ja meillä vielä 2 leikkaamatonta urosta:)mutta meillä on aina ollut rotunsa tuntevat saksanpaimenkoirat:) Safiya ja Rambo olisivat kovasti tahtoneet pojan kanssa leikkiä, mutta kun Brandon jalkojen kunto on mikä on en laskenut meitin hurjia leikkimään hänen kanssaan:) En olisi antanut ikinä anteeksi itselleni jos jotain olisi tapahtunut:( Brandon 4 jalastahan on 3 tosi huonona:(jota herra ei kyllä näytä) ulkona jaksoi monta tuntia päivässä lenkkeillä ja sohvalle pääsi hyppäämään hienosti:) Uimaan herra meni heti kun lähdettiin lenkille.

Kaiken kaikkiaan niiiiiin mahtava pakkaus että oksat pois. Parempaa talviloma seuraa saa hakea. Vapaana pidin herraa ensimmäisestä päivästä saakka sai herra mennä omaan tahtiinsa enemmän kyllä juoksi kuin käveli tehtiin 4 lenkkiä päivässä 1-1.5h kerta. Ruoka maistui hyvin ja yöt nukkuin kuin pieni possu:) Oli meidän matkassa Salossa ja Turussa sielläkin käyttäytyi todella hienosti:) Paimion Annekin pääsi näkemään komistuksen:) Viikko meni vaan niin nopeasti ja sitten tulikin pe 27.pvä ja Brandon piti palata takaisin omaan kotiin;( Itkuhan siinä tuli siis minulle:)

Onneksi olin omalle mammalle jo hieman raottanut saksanpaimen koiran sielun elämään:) siis kertonut että mökötykseen saa sitten varautua kestää yleensä 24-48h mutta HERRA Branbo olikin sitten vähän pitkä vihasempaa sorttia:) mökötys oli alkanut tai siis alkoi jo meillä mulkoili vain emäntää ja sama jatkui autossa ja kotiin kun oli päässyt painui suoraan omalle paikalle ja mulkoilu jatkui ja jatkui:) Tätä oli jatkunut sitten 4vrk:tta:) Nyt on rauha palannut taloon mutta pientä hattuilua oli havaittavissa vieläkin oli vähän tuhonnut paikkoja:)

Sellasia ne vauvat ovat kun oma mamma hylkää pienen:)

Saapi nähdä miten käy kun lupasi tulla käymään heinäkuussa saa nähdä kuinka kauan mökötys kestää kun vaan tulee kylään ja käydään uimassa:)

Mutta olen niin onnellinen kun sain viettää tämän ajan HERRA Brandon kanssa nyt
jaksaa taas tätä hommaa tehdä ja uusia koiria tuoda Suomeen ja hoitokoira. Toimintakin jatkuu kun nyt on kunnialla saatu Brando omaan kotiin ja vielä niin
mahtavaan kotiin missä on niin paljon rakkauta ja vähän myös rajoja:)ja kissa
kavereitkin 6 kappaletta:) Kiittäen ja kumartaen Katarina kera laumansa

***

Kastroitu uros, noin 7v.

4.7.2011 Saks etsii kotia Raplassa. Saks on 7-vuotias leikattu saksanpaimenkoirauros, jolla ei ole papereita. Saks on sivuillamme kodin saaneen Kristan veli. Lisätietoja tulossa.

Saks luovutetaan uuteen kotiin kastroituna,tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Saksin Tallinnasta. Saks tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Saksista on 200 euroa.