Saimi (nyk. Ceci), Bellan pentu

Lisätty sivulle: 2007-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Saimi (nyk. Ceci), Bellan pentu
15.9.2015 Cecistä tuli enkelikoira sairauden vuoksi.

***

19.11.2007 Saimi sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

12.10.2008 Aika on vierähtänyt reippaasti eteenpäin. Ceci on jo iso tyttö vuosi ja 1 kk. Ensimmäisen juoksun jälkeen on vähän rauhoittunut, mutta edelleen virtaa löytyy jaettavaksi asti. Ei ole kuitenkaan millään tavoin höseltäjä tai rauhaton. Todella seurallinen kyllä, liikkuu usein mukana, kun puuhastellaan kotihommia. Keväällä kävimme alkeis tokokurssin. Ceci tykkäsi ihan kauheasti. Oli nuorin ja paras, ainakin mun mielestä. Kouluttajakin kehui jatkuvasti miten hienosti ja nopeasti Ceci oppi kaiken mitä opetettiin. Parilla toistolla homma jo ihan hanskassa :o)

Kissan kanssa ovat jo loistavia kavereita, Ceci ei enää jahtaa ja Mantakin vaan puskee enimmäkseen. Pientä mustasukkasuutta on kyllä välillä ilmassa ja käpälässä. Cero ja Ceci on todella onnellisia yhdessä. Molemmille tuntuu olevan elinehto, että saavat olla yhdessä. Cecin juoksun ajan koiruudet asuivat eri osoitteissa,mikä aiheutti Cerolle laihtumista ja tylsää elämää. Oli jotenkin orvon oloinen. Ceci taas oli vähän alakuloisempi, johtui vartmasti myös juoksusta, ja kuikuili lenkillä toisten koirien perään ja varsinkin sakemannien. Välillä kyllä tehdään lekkkejä erikseen, että saavat omaa aikaa ja nauttivat kyllä selvästi siitä, mutta aina tullaan ilolla kotiin muita perheenjäseniä moikkaamaan.

Olen aloittanut hevos- ja koirahierojakoulutuksen. Ceci on myös päässyt kouluun mukaan hurmaamaan kauniilla olemuksellaan ja varsinkin kauniilla silmillään. Tyttö tulee loistavasti kaikkien ihmisten kanssa toimeen ja kaikki koiratkin menee ihan mukavasti. Joskus kyllä vähän jännittää. Ceci ollut meillä myös koira-asiakkaana. Oli hirmu nätisti ja sai taas kehuja, varsinkin opettajalta, että miten hieno tyttö on :) Cecin kanssa on kiva mennä kaikkialle, kun se on niin nätti, kiltti ja rauhallinen. Kaikki ihastuvat häneen. Oli koulussa myös puhetta, että Ceci sopisi koirakaveriksi luonteensa puolesta. Katsotaan nyt ;)

Ceci on meidän pieni päivänsäde. On todella hiljaista ja tyhjää, jos Ceci ei ole paikalla. Neiti on niin seurallinen ja kova syömään. Ceciltä, jos kysyttäis, ei ole koskaan tullut liikaa ruokaa kuppiin. Oikeastaan aina liian vähän! Aina kun syödään tai lähetään keittiön suuntaan,jos tytöltä löytyy vähänkin energiaa, tulee varmasti huolehtimaan, ettei vahingossakaan missaa yhtään muruakaan, jotka vois tippuu lattialle. Muutenkin nuolee kuppinsa telineestä, vaikka olisi tiskattuna siihen laitettu odottamaan seuraavaa ruokintakertaa. Harvoin niitä kyl tarvii tiskailla, ku Ceci nuolee ne niin huolellisesti joka ikinen kerta puhtaaksi. Tästä ruokarakkaudesta meillä riittää aina hauskaa! :) Täytyy vielä lisätä, että neiti on pikkuisen pyöreä ollut koko ajan, kun on vaikea olla antamatta liian isoja annoksia, kun toisen hotasee ruoan viidessä sekunnissa ja jää kyttäämään josko veli ois jo kohta syöny. Ceci on meidän oma rakas tyttö, josta ei voisi kuvitella luopuvan mistään hinnasta tai syystä. Sopii meidän porukkaan kuin nenä päähän.

***

Narttupentu, noin 4 vkoa

10.10.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Bella (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=1440) synnytti kodissa 10 pentua. Pennut syntyivät 8.9.2007. Pennut ovat saaneet alkunsa tarhalla, joten isästä ei ole tietoa. Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme niille koirakokemusta omaavia koteja. Kaikki pennut ovat sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä. Pennut ovat tutustuneet kissaan ja lapseen :) Pennut luovutetaan viikolla 44.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa leikkauttaa koira uusien vahinkopentujen välttämiseksi. Saimi kuuluu Viivin ja Irman kanssa “kauhukoplaan”. Ovat kolmestaan tekemässä tuhojaan tai painivat, no, pennut on pentuja :)

Pennut luovutetaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä tunnistusmerkittyinä.