Saga

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Saga
3.2.2017 Sagasta tuli enkelikissa munuaissairauden vuoksi.

***

12/2006 Saga pääsi omaan kotiin Espooseen.

***

Naaras, ikä joulukuussa 2006 noin 1v. Löytynyt yksin kadulta ja nyt kotihoidossa Helsingissä. Kiltti ja odottaa omaa kotia.

Kuulumisia kotihoidosta: 14.11.2006 Muutimme uuteen taloon ja muutto kissojen kanssa sujui paremmin kuin hyvin. Kaverukset Saga ja Boris ovat hyvin tottuneet uuteen ympäristöön, sekä muutamaan uuteen kotihoitolaiseen. Kaverukset ovat myös reipastuneet tavattoman paljon siitä mitä oli heidän tullessaan meille. Boris ei anna oikein koskea, mutta kovasti mielenkiinnolla seurailee läheltä ihmisen liikkeitä ja tekemisiä, sekä on jo uskaltautunut muiden kissojen ohella tulemaan nukkumaan kanssamme. Hirveästi ihmiset kiinnostavat, mutta pelko voittaa edelleen. Sagasta on kehittynyt siro ja nätti kissa. Aluksi ihmettelimme Sagan siroutta, mutta eläinlääkäri korjasi kissan olevan ruumiinrakenteeltaan itämaistyyppinen, hoikka ja pieni. Saga rakastaa hellyyttä, mutta ei oikein vielä itse uskalla tulla sitä hakemaan (paitsi yöllä reipastuu ja tulee herättämään meidät kovin kovaäänisesti kehräten.. ). Syliin nostaessaan kissa jaksaisi olla siinä vaikka kuinka kauan, siksipä toivomme Sagaa kotiin johon hän saisi ottaa hieman aremman kaverin Boriksen mukaan, ja jossa riittäisi rakkautta ja aikaa. Molemmat kissat ovat leikattuja, sekä Fel ja Fiv-testattuja(tulos neg.), sekä kotihoitopaikassa madotettuja. terv. Paula R.

Kuulumisia kotihoidosta: 29.5.2006: Muutosta viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut hurjasti. Luottamus meihin on ollut jo kauan, mutta tänään ensimmäistä kertaa molemmat (sekä Saga että Boris) tulivat tervehtimään vieraita. Eli yleinen luottamus ihmisiin, vieraisiinkin alkaa olla kasvamaan päin. Samoin uskallus riehumiseen ja muuhun leikkimiseen vaikka onkin ihmisiä paikalla.

Kuulumisia kotihoidosta: 19.4.2006: Saga ja Boris saapuivat meille kotihoitoon maaliskuun alussa. Molemmat ovat löytyneet suht.vanhana kadulta, joten suhde ihmisiin on hyvin epäilevä. Parin ensimmäisen päivän aikana eivät uskaltaneet näyttäytyä jos oli ihmisiä samassa huoneessa. Nyt ovat molemmat reipastuneet, kun ovat saaneet luottamuksen meihin. Saga on hirveän hellyydenkipeä, ei itse hakeudu vielä syliin, mutta kun alkaa rapsutella ja ottaa syliin, kehräisi hän siinä vaikka kuinka kauan. Boris on vielä hieman arka, uskaltaa jo liikkua ihmisten lähellä, mutta tarkkailee ihmisen liikkeitä. Nämä kaksi kaverusta ovat olleet samassa kotihoitopaikassa jo virossa, joten toivoisimme heitä yhteiseen rauhalliseen kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia tai koiria. Kissan luottamuksen voittaminen kyllä palkitsee kärsivällisen.