Saba

Lisätty sivulle: 2009-06-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Saba
14.6.2016 Sabasta tuli enkelikissa kasvaimen vuoksi.

Saba kotiutui meille niiden neljän vuoden aikana, jonka meillä ehti olla. Saba nautti kesäisin lasitetulla parvekkeella olosta. Siitä tuli sen lempipaikka. Se oli kovin arka ja itsenäinen kissa, joka päästi lähelle hyvin harvoin perheen muita kissoja tai ihmisiä. Ajoittain Sabaa sai silittää ja harjata, mutta se itse päätti milloin. Saba oli persoona, joka jätti ison ikävän sydämiimme.

***

6.7.2012 Saba muutti omaan kotiin Keravalle.

***

Leikattu naaras, noin 4v. (keväällä 2012), kotihoidossa Tallinnassa

15.4.2012 Saba etsii edelleen omaa rauhallista kotia. Se on hyvin itsenäinen kissa eikä erityisemmin välitä ihmisen seurasta. Saba tulee hyvin toimeen kissojen ja koirien kanssa.

9.8.2010 Saba kaipaisi pian oman kodin rauhaan, sillä nykyisessä on hoitopaikassa on niin paljon vilinää ja vilskettä että Sabaa hirvittää.

29.3.2010 Lisätty kaunille Saballe vähän edustavampia kuvia.

31.8.2009 Saba on odotellut jo monta kuukautta ja olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

5.6.2009 Saba on kaunis kilpparikuviokissa. Se on ilmeisesti ollut ihan kotikissan pentu joka on talvella hylätty kadulle. Kotihoitajan mukaan Saba on hiljainen, rauhallinen ja vähän ujompi, mutta ystävällinen. Kissakavereista se tykkää.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatustakissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.