Ruudi

Lisätty sivulle: 2012-02-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ruudi
7.5.2012 Ruudista tuli enkeli

Hoitoyrityksistä ja hoitopaikan etsimisestä huolimatta Ruudille ei löytynyt paikkaa, joka olisi pystynyt sitoutuneesti ja koiran tarpeet huomioiden tarjoamaan Ruudille pitkäkestoisen paikan. Vaikeassa tilanteessa päädyimme ratkaisuun, että pojan on parempi pilven päällä kuin kiertämässä kodista kotiin kärsien siitä, että on aina vääränlainen. Hyvää matkaa poika, nyt olet oikeanlainen ja sopiva.

***

Kastroitu uros, noin 5-7v. kotihoidassa suomessa.

6.5.2012 Ruudi on löytänyt uuden hoitopaikan ja siirtynyt sinne viikonloppuna.

24.4.2012 Ruudin kodin/hoitopaikan saannilla alkaa jo olla kiire, Ruudin hoitopaikkaan on tullut uusi koira eikä kemiat Ruudilla muiden koirien kanssa valitettavasti täällä kohtaa. Ruudille etsitäänkin nyt omaa kotia ainoana koirana tai mahdollisesti uutta hoitopaikkaa jossa saisi rauhaantua. Ruudi on sisäsiisti ja lenkitkin sujuvat mukavasti. Ihana herrasmies omaa paikkaansa vailla.

6.4.2012 Ruudi alkaa jo oppia matkustamaan, ja autoon meno sujuu lankkusiltaa pitkin hyvin. Autossa Ruudi makoilee tai nukkuu matkan ajan, joten autoilu ei ole ongelma. Ruudin kunto on myös kohentunut ja poika jaksaa juosta, leikkiä ja lenkkeillä jo hyvin. Ruudi on aika mustasukkainen toisille koirille oleskelupaikoistaan ja myös huomiosta, joten edelleen Ruudille etsitään kotia ainoana koirana. Ihmisille Ruudi on yhä erittäin ystävällinen.

27.3.2012 Ruudille lisätty kuvia kotihoidosta. Ruudi vaikuttaa olevan sisäsiisti – ei ole tullut yhtään vahinkoa sisälle, eikä ole paikkoja urkkimaiseen tapaan edes merkannut. Ruudi on myös hyvin hiljainen koira, eikä pahemmin hauku vaikka hoitopaikan oma koira haukkuisikin vieressä.

25.3.2012 Ruudi on kotihoidossa Nummi-Pusulan suunnalla. Ruudi on ihastuttava herrasmies, joka rakastaa rapsutuksia suunnattoman paljon. Ruudi on käynyt pesulla ja sen turkkia on hoidettu. Turkin harjaamisen myötä Ruudi hoikentui ja näyttää entistäkin komeammalta. Ruudin turkki on hyvin paksu ja se viihtyy viileässä. Ruudin kunto on aika huono, lenkit on lyhyitä ja rauhallisia uusien hajujen haistelun jälkeen. Voimaakin toki löytyy ja rauhalliseen tahtiin kunnon kohottamisen myötä varmasti kunto kohenee ja Ruudi pääsee ylipainostaan eroon. Tarhalla Ruudi on saanut hyvin vähän liikuntaa ja tämän vuoksi paino on noussut eikä herra kovin jaksa lenkkeillä elopainonsa kanssa. Ruudille ihanteellisin koti olisi rauhallinen ympäristö missä saisi nautiskella jakamattomasta huomiosta ja leppoisasta elämästä tietenkin ulkoilmasta nauttien. Ruudi ei sovellu kotiin missä on paljon rappusia. Sokeudensa vuoksi Ruudi puolustaa itseään toisilta koirilta säikähtäesään äkkinäisiä lähestymisyrityksiä eikä tämän vuoksi kovin hyvin tule toimeen hoitopaikan oman koiran kanssa. Sokeuden huomioon ottaen Ruudia ei luovuteta pienten lasten perheeseen. Ruudi ei ole tottunut autoiluun ja sen houkutteluun auton kyytiin hurahtaa nakki paketti jos toinenkin. Jääkaapin ja herkut Ruudi on heti pongannut ja istuu salamana jääkaapin vieressä ihmisten siellä ollessa. Ruudi suhtautuu hyvin kaikkiin tapaamiinsa ihmisiin ja on hyvin hellyydenkipeä.

15.2.2012 Ruudi tulee toimeen kissojen kanssa :)

9.2.2012 Ruudi on erittäin sympaattinen ja hyvä luontoinen koira. Ihastuttava karvaturrukka. Ruudin elämän ilo on säilynyt kaikesta elämässään kokemastaan huolimatta, hän on ollut tarhallakin jo yli vuoden ajan. Ruudin silmiä on tutkittu ja on todettu tämän olevan syntymä-sokea, ennen tarhalle joutumista silmissä oli jonkinlainen tulehdus kuten vanhimmissa kuvissa näkyykin. Ruudi pärjää sokeudestaan huolimatta hyvin ja on oppinut elämään kuulo- ja hajuaistinsa avulla oikein mainiosti. Nyt Ruudin kodin etsinnän aloittaminen on vihdoin mahdollista tarhan henkilökunnan vaihduttua ja Ruudin kaveri koiran saatua oman kodin virosta. Aiemmin näille kaveruksille etsittiin yhteistä kotia. Kaverikoiran lähdettyä omaan kotiin on Ruudi tietenkin hieman apea ja ymmällään, kun hänellä oli tapana seurata kaveriaan kaikkialle. Sokeudestaan huolimatta Ruudi on erittäin ihmisrakas, iloinen ja pirteä lempeä jättiläinen. Ruudi haluaisi oman kotinsa vielä löytää joka ymmärtäisi hänen erityisyyttään.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 250e