Runo

Lisätty sivulle: 2010-11-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Runo
3/2012 Runosta tuli enkeli vanhuuden vaivojen vuoksi.

***

18.12.2010 Runo sai kodin Tampereelta.

***

Uros, seniori

11.11.2010 Runo-herra on niitä koiria, jotka erottuvat koiratarhan häkkirivistöstä, vaikka se kuuluukin näihin “tavallisiin sakusekoituksiin”. Tästä huolehtii Runon komea koko (65cm ++) ja veikeät korvat, jotka tuntuvat sojottavan mihin sattuu :D

Runo tekee jo häkissään käytöksellään selväksi, että hän on varsin mukava kaveri. Runo lähtee lenkille enemmän kuin mielellään. Herran käynti on hiukan laidasta laitaan poukkoilevaa, mutta isosta koostaan huolimatta on Runoa silti mukava lenkittää, sillä se ei kauheasti vedä. Vaikka Runolla onkin jo ikää (ehkä n. 7-vuotias) löytyy siitä yhä myös sellaista saksanpaimenkoiramaista intoa asioihin :) Toko-kentille herrasta tuskin enää on, mutta jotakin kotopuuhailua tämä “paappa” varmasti tulee kaipaamaan sohvalla löhöilyn lisäksi. Häkissään Runo oli melko hiljainen, vain naapurihäkin urokselle piti välillä haukkua takaisin.

Runolle on nyt hakusessa “eläkekoti”, jossa se pääsee toteuttamaan vielä itseään. Toisen uroksen kaveriksi Runosta tuskin on.

Runo luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Runon Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan Runo suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus 150 euroa