Royale

Lisätty sivulle: 2013-02-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Royale
12.2020
Royalesta tuli koiraenkeli.
***
4/2013 Royale sai kodin Espoosta.
Uroskoira, noin 4-5v, kotihoidossa Espoossa.

5.3.2013 Royale on varattu.

28.2.2013 Royale on hyvin tyypillinen rotunsa edustaja. Roy on siis saksanpaimenkoiramix, luonteeltaan terävä mutta palvelusaltis.

Royalen luonne on aivan valloitava, Roy on ystävällinen ja tottelevainen mutta omaa myös ripauksen omaa vahvaa tahtoa. Oikeastaan Royn ainoa miinus puoli on hihnakäyttäytyminen. Hoitokotiin tullessaan Roy veti aikalailla. Tämän on hoitokoti saanut melko hyvin jo kitkettyä koulutuksen avulla. Enemmän koulutusta vaatii muiden koirien ohitustilanteet. Tulevan kodin tulee varautua jatkamaan hihnakoulutusta ja erityisesti ohitustilanteiden harjoittelua.

Roy tuntuu suhtautuvan muihin koiriin vaihtelevasti, riippuen toisen osapuolen käytöksestä. Royn suhtautuminen muihin koiriin testataan laajemmin tulevana viikonloppuna.

Tällä hetkellä Royn paras kaveri on ranskanluppakorvakani, jonka herra hyväksyi laumaansa vain muutaman päivän harjoittelun jälkeen. Kissatkin taitavat olla Roylle sopivia asuinkumppaneita.

Roy on suurikokoinen. Tällä hetkellä on noin 40 kg, mutta on vielä kovin laihassa kunnossa.

Roy ei hauku, joten asuinmuoto voi olla mikä tahansa. Roy vaatii kuitenkin hyvin aktiivisen kodin ja pitkät päivittäiset lenkit. Toki koira vaatii myös muuta aktivointia. Hoitokodissa on koitettu jäljestämistä sekä toko-koulutusta. Nämä molemmat tuntuvat sopivat Roylle mainiosti.

12.2.2013 Lisätietoja tulossa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on tullut Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehty ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.