Rouva Hoo (nyk. Stella)

Lisätty sivulle: 2010-09-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rouva Hoo (nyk. Stella)
5.11.2015 Stellasta tuli koiraenkeli sairauden vuoksi.

***

11/2010 Rouva Hoo sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

6.11.2010 Kotimatka meni todella hienosti! Stella (ent.Hoo) oli todella reipas tyttö! Myös automatka meni ihan tosta vaan. Kotona oltiin vasta puolenyön aikaan, eli oltiin molemmat aika puhki!

Yhteiselo alkoi sekin aivan loistavasti- paljon lenkkeilyä, hellyyttä ja ruokaa masun täydeltä! Paino on jo noussut Stellalla alle viikossa melkein kilon- lihasten muodossa lähinnä. Suihkussa käytiin jo sunnuntaina, ja harjaus auttoi karvan lähtöön. Lenkkeily on miellyttävää, koska Stella on niin hienosti taluttimen päässä, ei vedä, eikä rähjää muille- paitsi oraville! Mummila on jo ihan tuttu paikka, sielläkin saa huomiota ja herkkuja. Mummi ja vaari erityisesti ovat aivan Stellan lumoissa!

Ja poikaystävä Roope on ihan huipputyyppi! Stella ja Roope ovat samaa kokoluokkaa, mahtava tiimi! Ensi viikolla Stella tapaa myös Roopen perheen, eli siskoni miehineen ja lapsineen, varmasti menee hienosti! Eroahdistusta oli ihan vähän- sekin saatiin noi 50 toistolla “ulos-sisään”- menetelmää hallintaan. Nyt Stella jää nukkumaan sohvalle kun mamma lähtee ulos, koska se tulee ihan varmana pian takaisin!

Stellalla on nyt kaikki paremmin kuin hyvin-se tietää paikkansa meidän laumassa, ja saa kaiken ansaitsemansa huolenpidon ja hellyyden! Ihanan tytön sain, kiitos! Laitan muutaman kuvan liitteenä, joisaa näkyy myös uusi lempilelu, ankka. Oiken kivaa syksyn jatkoa ja päivittelen varmasti kuulumisia! Laura ja Stella

***

Narttu

30.9.2010 Rouva Hoo odottaa kotia Kohtla-Järven koiratarhalla.

Rouva Hoo on pienikokoinen koiraneiti, jolla on harmaata kuonon päässä. Tämä taitaa olla synnynnäinen piirre, koska Hoo ei vaikuta vanhalta eikä välttämättä ole edes rouva. Hoo on erittäin ystävällinen. Suhtautumisesta toisiin koiriin ei ole vielä tietoa.

Rouva Hoo luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan tyttöä suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Kulukorvaus Hoosta on 250 euroa.