Rondo

Lisätty sivulle: 2007-01-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rondo
16.2.2024 Rondosta tuli kissaenkeli.
***
1.2.2007 RONDO MUUTTI OMAAN KOTIIN
****
KUULUMISIA omasta kodista:2/2007 Hei, Rondo on kotiutunut todella nopeasti omaan kotiinsa. Ensimmäinen vuorokausi meni kylläkin kylppärin kaapin alla, mutta jo toisena yönä Rondo nukkui samassa sängyssä uuden laumansa kanssa (minä, Timo ja Laikku-kissa). Nyt
Rondo käyttäytyy kuin olisi aina meillä asunut.

Rondo on kova poika leikkimään ja suosikkileluja ovat leikkihiiret, joita
jahdataan ja kannellaan suussa. Myös pikajuoksu makkarin ja olkkarin välillä
on mukava harrastus. Rondo tuli syliini kolmantena iltana, jonka jälkeen hän
on hakeutunut jommankumman syliin joka ilta. Rondo tykkää silittelystä. Puskeminen ja kovaan ääneen kehrääminen ovat myös Rondon tavaramerkkejä.

Laikkukin on hyvin hyväksynyt uuden kaverinsa, vaikka hieman vielä etäisyyttä pitää otta. Enää Laikku ei sähise Rondolle, kun se menee puskemaan tai nuuhkimaan Laikkua. Rondo osaa ottaa huomioon Laikun tunteet hyvin ja jättää Laikun rauhaan, jos Laikku haluaa. Laikusta ja Rondosta kehkeytyy varmasti hyvä parivaljakko.

Eilen, vajaan viikon kotiuduttuaan, Rondo sai ensimmäiset ihmisvieraansa eikä pelännyt heitä lainkaan. Jo vähän ajan päästä vieraitakin käytiin puskemassa ja tekemässä muutenkin tuttavuutta.

****

UROS noin 5kk (tammikuussa 2007) / kotihoidossa Helsingissä

Rondo on löydetty pentuna Rottermannin kauppakeskuksen alueelta Tallinnan keskustasta ja odottelee nyt kasvettuaan ja vahvistuttuaan omaa kotia kotihoidossa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 29.1.2007: Hoikat kisut Rondo, Vintage ja Kimmeli ovat kaikkiruokaisia, osaavat käydä vessassaan, tulevat leikkimään ja seurailevat ihmisten touhuja pienen välimatkan päästä. Niille on jo tullut melko selväksi, että ihminen on hyvä saalistaja, joka antaa ruokaa eikä sitä ole syytä pelätä – paitsi kun kuulee sen sanovat tiukasti – alas pöydältä! Silloin on varmasti viisainta hypätä alas ja häipyä.

Rohkea Rondo on viikossa tullut kaveriksi. Ensin se tottui syömään raksuja kädestä ja tulee niiden perässä reippaasti syliinkin. Rondo tulee aamulla kehräten vastaan, puskee ja antaa silittää. Se käy tsekkaamassa ihmiset, raapii kyntensä ihan tottuneen näköisesti raapimapuuhun ja tulee leikkimään, kun naru on tuskin liikahtanut. Mieluiten Rondo pelmuaa kissakavereiden kanssa. Voi sitä selittämistä, jos se on sattunut jäämään yksin suljetun oven taakse johonkin huoneeseen.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.