Rolle

Lisätty sivulle: 2011-05-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rolle
4/2022 Rollesta tuli kissaenkeli.
***
10.6.2011 ROLLE MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.6.2011 Rolle on nyt pari viikkoa asustellut kanssamme Vantaalla ja mukavaa on ollut. Kotiutuminen sujui todella helposti ja koko perhe on aivan hullaantunut nuoresta hurmurista. Rolle on kova juttelemaan ja rakastaa sylissä köllöttelyä. Lempipaikaksi on muodostunut tyttäremme syli jossa voi olla rapsutettavana vaikka kuinka kauan. Kova on kaveri kerjäämään ja keittiössä ei saa olla hetkeäkään yksin. Ruokaa Rollen mielestä voisi syödä joka käänteessä. :) Liittenä muutama kuva Rollesta. Mukavaa kesän jatkoa!

****

19.5.2011 Rolle on keväisen pentueen pirteä ja leikkisä pikku-kolli, vauhdikas ja rohkea, jaksaa mennä ja touhuta varsinkin siskonsa kanssa saalistusleikkiä ympäri hoitohuonetta. Talon muissa huoneissa on vielä rauhallisemmin, mutta oman pesän lähellä on meno välillä hurjaakin. Hyppely ja juoksentelu pitkin isoa taloa on mieluisaa puuhaa, ja kun sitä saa harrastaa siskon ja veljen kanssa, on elämä aikas ihanaa.

Luonteeltaan Rolle on utelias ja iloinen, aina valmiina leikkiin ja syömään,
touhu-poika tarvitsee paljon sapuskaa jaksaakseen valloittaa koko maailman. Mitä
lujempaa saa juosta ja mitä enemmän saa tutkia ja haistella, sitä onnellisempi
veikkonen hän on, vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa! Rolle rohkaistuu koko ajan enemmän ja sisarusten kanssa on mukava leikkiä jo ”hoitohuoneen”
ulkopuolellakin, eikä enää tarvitse mennä piiloon kaikkia ohikulkevia ihmisiä.
Luottaa jo että saa olla ja mennä rauhassa, varsinkin Rullan kanssa meno pitkin
sohvia ja pöytiä on aika hurjaa katseltavaa.

Hoitokodissa Porissa Rolle on tottunut lapsiin sekä aikuisiin kolli-kissoihin, pieniä kynsiä on leikattu, hampaita ja korvia on kurkittu, jotta toimet olisi myöhemminkin helppo suorittaa. Rolle saa rokotuksen ja sirutuksen 31.5 ja sen jälkeen onkin poika valmiina maailmaa tutkimaan.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.