Roksi (nyk. Roxie)

Lisätty sivulle: 2009-03-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Roksi (nyk. Roxie)
8/2014 Roksiesta on tullut enkelikoira.

***

1.5.2009 Roksi sai kodin.

***

Kuvia kodista:

13.7.2009 Lisätty kuvia uudesta kodista.

***

Narttupentu, noin 5kk

6.4.2009 Roksi on siirretty häkkiin yksin. Roksi ottaa ihmiset innokkaasti vastaan ja se kulkee lenkillä hienosti noin nuoreksi pennuksi. Namien kanssa tyttö istuu ja odottaa nätisti. Se on siis varsin rauhallinen. Toki uudessa kodissa sen pentumainen riiviö puoli voi tulla esiin. Lisätty uusia kuvia.

24.3.2009 Roksi on arviolta noin 5 kuukauden ikäinen narttupentu Pärnun tarhalla.

Roksi on fiksu ja filmaattinen koiran alku:). Tyttö viettää päivät juoksuaitauksessa neljän muun narttukoiran kanssa. Ja hyvin Roksi näyttääkin tulevan toimeen näiden eri ikäisten- ja kokoisten koirien kanssa. Roksi on innolla muiden koirien mukana minua vastassa kun livahdan portista sisälle. Tyttö ei lainkaan ujostele vaan on luottavaisen oloisena hyppimässä ympärilläni. Hihnassa Roksi kävelee uskomattoman nätisti ja tytön kanssa lenkkeily on todella helppoa ja mukavaa. Istumisenkin Roksi hoksasi hyvin nopeasti ja tästä tulevan kodin onkin hyvä jatkaa kouluttamista eteenpäin:). Roksin säkäkorkeus on tällä hetkellä on noin 50 senttimetriä ja lisäsenttejä on vielä varmasti odotettavissa.

Roksi luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.