Robinson

Lisätty sivulle: 2007-07-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Robinson
21.12.2009 Robinsonista tuli enkelikoira kasvaimen vuoksi

***

7.9.2007 Robinson sai kodin Ulvilasta

***

Uroskoira, oin 7v.

31.8.2007 Hei Olen Robinson, oikealta nimeltäni Robin, synt. 2000, puudelisnautserin sekoitus. Ajattelette heti että apua, mutta olen luonteeltani kiltti, leikkisä, tottelevainen, vaikka olenkin ulkona ollessa kova poika vetämään.

Joten haenkin itselleni pysyvää kotia, jossa on aikuisia ihmisiä, sovin myös kerrostalo asukiksi, olen tällä hetkellä kotihoidossa kerrostalossa, jossa kavereina on kisuja.

Leikkiä osaan itsekin kunhan minulla on tennispallo käytössä, hoitomamma kouluttaa minua koko ajan, vaikka yritänkin välillä olla etten muka osaisi mitään, mutta häntä ei jymäytetä. Toisia uroskoiria en voi sietää, johtunee varmasti edellisestä elämästä, mutta ajan kanssa sekin paha tapa varmasti jäänee.

Olen kaikki ruokainen, ja syön myös vitamiinitkin jotka ovat ruoan seassa, yritän kumminkin koko ajan olla pummaamassa, mutta ei mene läpi. Toivon etä sinulla on kokemusta koirien hoidosta, koska minulla on kiharainen turkki joka on vaativa hoidettava. Jos olet kiinnostunut minusta, niin otapa Heidiin yhteyttä, ja hänen kauttaan sitten sovitaan tutustumiskäynti tänne pk seudulle. Terv. Robinson

19.7.2007 Robinsonia ei meinannut tunnistaa samaksi mieheksi, kun näin sen tarhalla turkki siistiksi kynittynä. Poika mennä jolkotteli tyytyväisenä ulkoaitauksessa ihmiseltä silityksiä hakien. Urosten kanssa Robinson ei tule toimeen, mutta tytöt sitä vastoin olivat ihan mukavia:).

11.7.2007 Robinson n. 7-vuotias musta pitkäkarvainen “puudelimix” uros säkä n. 50 cm

Tuotu tarhalle omistajan kuoleman vuoksi. Turkki on huonossa kunnossa tällä hetkellä. Ystävällinen poika ihmisiä kohtaan. Ei hauku häkissään eikä kävelylenkillä rähise muille koirille. Kävelee kauniisti lenkillä eikä turhia vedä.

Kulukorvaus Robinsonista 150 €