Ritta

Lisätty sivulle: 2009-09-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ritta
3/2010 Rittasta tuli enkeli vahinkoraskaudesta johtuneiden komplikaatioiden vuoksi.

***

Ritta on aikuinen narttu (n.3-4vuotias), joka odottelee kotiaan Virumaalla.

22.9.2009 Ritta on meitä vastassa ensimmäisenä kun saavumme tarhalle. Eihän tätä näyttävän näköistä ja kokoista neitokaista voi ohittaa ja päätän tutustua kaveriin lenkkeilyn merkeissä. Ritta kulkee hihnassa ihan mukavasti ja on koostaa huolimatta täysin hallittavissa.

Nameista tyttö tykkää kovasti ja rapsuttelut vasta mahtavia onkin. Tyttönen heittää kesken kuvaus session selälleen rapsutuksia kerjäten ja vasta hetken kuluttua huomaan että Rittan nenä on löytänyt samalla tiensä namipussille taskuuni :D

Palaamme tarha-alueelle ja saamme työntekijältä karstan lainaan. Tyttönen antaa hienosti harja itseään, tosin aina ajoittain pitää koittaa pussata harjaajaa ja tämä nyt ymmärrettävästi hiukan hankaloittaa asiaa :D

Ritta on myös positiivisessa mielessä kiinnostunut muista koirista, joskaan nartun kaveriksi en Rittaa ensimmäisenä suosittelisi. Jopa hiukan machoilevan isomman uroksen kanssa Ritta vain heiluttelee iloisena häntäänsä. Uros siis voisi perheestä hyvinkin löytyä.

Rittassa yhdistyy mielestäni sakemannin äly ja isomman koiran hönttiys, eikä tämän neitosen kanssa voinut olla huonolla tuulella.
Ritta on 65-70cm korkea.

Tuleva omistaja noutaa Rittan Tallinnasta, omistajan on myös mahdollista lähteä hakemaan tyttöä Virumaan tarhalta yhdessä yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus Rittasta on 150€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Rittan mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.