Rimo

Lisätty sivulle: 2009-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rimo
2023 Rimosta tuli kissaenkeli.
***

7/2010 RIMO MUUTTI MUUTAMAN MUTKAN KAUTTA OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.9.2010 Rimon kuulumisia tässä kirjoittelen :)Piiiitkän ja rankan totuttamisjakson jälkeen on Rimo vihdoin päässyt kodissamme tasavertaiseksi asukkaaksi :) Alkuun kun päästin Rimon eristyksistä muualle asuntoon, oli kissojen välinen tappelu jatkuvaa. Syperö ei uskaltanut liikkua sohvalta minnekään ja kahnausta oli kokoajan. Ajan kuluessa he kuitenkin tottuivat toisiinsa ja nyt ovat oikein hyvää pataa keskenään, tuossa he nukkuvat yhtenä myttynä vieressäni nytkin.

Rimo on öisin kova touhuamaan ja herättää minutkin muutamia kertoja yössä nuolemalla poskea tai leukaani. Muutaman kerran saan siirtää hänet sivuun, kunnes hän ymmärtää että nyt nukutaan :)

Ruokahalu Rimolla on ehkä jopa liiankin suuri. Seuraa minua aina kun kuljen
keittiöön päinkään. Rimo on myös kova juttelemaan ja kehrätessä kuuluu pientä kimeää kurnutusta. “Kieliongelma”staan Rimo ei ole vielä päässyt eroon ja saattaa välillä makoilla pitkiäkin aikoja kieli ulkona, onko se sitten unohtunut ulos vai onko tällä jokin muu hyvä syy. Mitä noista pentukuvista katselin, niin merkkejä tästä oli näkyvissä jo niinä aikoina. Kaikenkaikkiaan Rimo voi siis erittäin hyvin ja tulee jo hyvin toimeen kaverinsa Syperön kanssa.

23.7.2010 Hei. Rimo-kissan kuulumisia tässä ajattelin nyt sitten laittaa. Ripuli joka Rimolla pitkään oli, on nyt saatu ruokavalion muutoksilla kuriin.
Rimo on todella kaunis ja hellyyttävä poika. Parvekkeellekin voi huoletta ottaa
seuraksi – kun sormia napsauttaa, tulee Rimo käden luo.

Pikkuhiljaa alkaa yhteiselo Syperö-kissani kanssa toimia. Syperö on vaan niin
pienikokoinen Rimoon verrattuna että varmaan sen takia pelkää. Rimo on ollut todella nätisti Syperön läheisyydessä,mutta Syperö sähisee ja murisee aina kun Rimo tulee liian lähelle enkä minä ole välissä “turvana”. Rimo myös tykkää kovasti katsella kääpiöhamsteriani Väpää :) Välillä ottaa torkutkin häkin päällä ja odottaa kaverin heräävän :)

Työpäivieni ajan pidän Rimon makuuhuoneessa sen varalta jos kunnon tappelu tulee ja mahdollisia haavereita sattuu. Aika usein ystäväni Krista tulee päivällä meille kissojen kaveriksi kun olen töissä, että saavat kunnolla totutella toisiinsa. Ohessa kuvia Rimosta :) t.Helena

****

LEIKATTU UROS, noin 6,5kk (maaliskuussa 2010)

31.3.2010 Kotihoitaja kertoo että Rimo on oikea “musu pusu” eli poika viihtyy mainiosti paijattavana ja on varsinainen sylikissa. Mistä koti tälle komelle komistukselle (kuvat eivät tosiaan oikein tee oikeutta Rimon upealle väritykselle ja kuviolle)?

17.3.2010 Rimo on nyt kastroitu.

10.3.2010 Komealle Rimolle lisätty uusia kuvia. Rimon veli Rimi on päässyt joa aikapäivää sitten omaan kotiin, joten nyt olisi jo tämänkin pojan aika löytää oma koti. Osassa kuvissa Rimo on yhdessä jo kodin löytäneen Grillon ja Pisaran kanssa, joten mieluusti pikkukaverille tuntuu kissaseura kelpaavan vaikka ihmisistäkin se tykkää kovasti:)

5.2.2010 Lisätty suloisesta Rimosta uusi kuva.

14.12.2009 Lisätty uusia kuvia. Kotihoitajan mukaan Rimo ja Rimi ovat reippaat ja iloiset kissapojat.

19.11.2009 Veljekset Rimo ja Rimi ovat ilmeisesti ihan kotikissan pennut. Ne oli löydetty emonsa kanssa laatikosta Rimin vierestä ja laatikkoa avatessa emo oli pinkaissut karkuun. Rimo ja Rimi lähtisivät mieluusti omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.