Rexi

Lisätty sivulle: 2012-04-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rexi
24.6.2012 Rexistä tuli enkeli hoitokodissa ilmenneiden käytöshäiriöiden vuoksi.

***

Uros, noin 4v.

3.5.2012 Kuulumisia kotihoidosta; Rex oli merkannu toisetkin pissat tuonne ylös sen jälkeen kun käytiin lenkillä.

Pyöristä se ei tykkää, ja jos vastaan tulee ihmisiä se rähjää ja haukkuu ne. Ja se käy kii pyöräilijään yms eikä ohi sais juosta. Pienen pallon se antaa lasten ottaa mut isommasta pallosta se näytti hampaita. Tyttöä se puri jalkaan kun tyttö otti pyörän poika kun juoksi ohi niin koetti näykkää. Muuuten se tykkää lapsien kanssa olla ,mut tosi tarkkana pitää olla. Pyykkikorista se on hakenu mun sukkia kanteli niitä useammanki kerran ihana tapaus muuten ja tuntuu tosi fiksulta, mutta työtä se vaatii.

Edellinen on suora lainaus kotihoitajan kertomuksesta Rexistä on kuoriutunut vallaton koirapoika ja hän kokeilee nyt rajojaan. Uudessa kodissa täytyy paneutua koulutukseen ja näyttää heti rajat.

30.4.2012 Rexi on kotihoidossa Riihimäellä, jossa poikaan voi käydä tutustumassa.

24.4.2012 Rexi on Suomalainen kodinvaihtaja koira, joka tuli yhdistykselle etsimään uutta kotia, omistajan ajan riittämättömyyden vuoksi. Rexin rotumixistä ei ole varmaa tietoa, mutta ainakin collieta ja sakemannia sieltä löytyy.

Hän on reipas koirapoika, joka tulee kaikkien muiden kanssa toimeen, mutta pyöräilijät ovat inhokki numero yksi, sekin asia on luultavasti pienellä opettelulla korjattavissa. Muutakin opettelua Rexi tarvitsee, hän vetää hihnassa, ja on muutenkin aika pentumainen. Mutta oppii kyllä tosi pienellä.

Rexi on viimeiset ajat viettänyt suurimman osan ajastaan yksinäistä elämää, hän on valitettavasti omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi joutunut olemaan todella paljon yksin, silti hän on elämäniloinen koira poika ja hänelle soisi löytyvän oman kodin jossa paneudutaan hänen kouluttamiseensa.

Rexi ei ole suuri kokoinen painoa hänellä on arvioni mukaan noin 25 kg ja korkeus on 50 cm.