Reksu

Lisätty sivulle: 2007-12-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Reksu
28.2.2009 Reksusta tuli enkeli vanhuuden vaivojen uuvuttamana. Se eleli onnellisesti kodissaan ja sai hyvää hoitoa.

***

28.2.2008 Reksu sai oman kodin :)

***

Uros, noin 8v.

Kuulumisia kotihoidosta:

20.2.2008 Reksu on todella ihana karhupoika, korkeutta noin 70cm. Tuli heti meidän omien koirien kanssa toimeen eikä kissatkaan aiheuttaneet minkäänlaista liikettä. Reksu on niin kiltti ja rauhallinen, että sen uskaltaa jättää lastenkin kanssa yksin hetkeksi. Meidän 10 vuotias tytär tykkää kävellä Reksun kanssa pellolla ja metsässä. Reksu tykkää lapsista eikä pane pahakseen vaikka lapset sitä halailee.

Reksu rakastaa muutenkin ihmisiä ja nautii saamastaan huomiosta. Poika kävelee nätisti hihnassa, ei vedä yhtään ja pysähtyy kun hihna kiristyy. Reksu tykkää kovasti olla ulkona varsinkin jos joku on sen seurana. Eilenkin kun tehtiin metsähommia oli reksu mukana ja makoili puunjuurella nauttien lämpimästä kevätauringosta. Tyytyväisimmillään Reksu olisi varmasti omakoti- tai rivitalossa jossa saisi olla myös ulkona. Varsinaiseksi ulkokoiraksi ei seurallisesta Reksusta silti ole! Reksu ei hauku yhtään joten voisi sopia kerrostaloonkin ulkona viihtyvän ihmisen seuraksi :)

Tällä hetkellä Reksu majailee Iittalassa ja siihen voi sopimuksesta käydä tutustumassa.

Reksun kulukorvaus on 150 euroa. Reksu luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä sekä tunnistusmerkittynä.