Rei

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rei
14.8.2013 Reistä tuli koiraenkeli.

***

3/2004 Rei sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.2.2008 Ajattelin tässä kirjoitella taas hiukan kuulumisia, mitkä voi toki päivittää myös rekkurescuen sivuille. Rei tuli meille siis jo herran jestas, ihan kamalan kauan aikaa sitten, ainakin tuntuu siltä, olisko joku 2-3 vuotta sitten.

Meillä menee hyvin. Rei sai kaverinkin tässä puoli vuotta sitten. Kuulin eräästä kissapentueesta joka oli saanut “tuomion” oulussa ja kissat tuotiin Helsinkiin. Pelastin pentueesta yhden kissan ja hän on kotiutunut meille myös hirmuisen hyvin. Eli nyt meillä sitten on Rei ja Venus, jotka tulevat mainiosti toimeen keskenään. Rei on edelleenkin samanlainen hössö kuin meille tullessaan, joskin oppinut jo olla repimättä remmiä ulos mentäessä. Kaikkien kanssa haluaa olla kaveri ja tulee kaikkien, sekä urosten, että naaras koirien kanssa hyvin juttuun.

Me ollaan tässä Rein “reiskan” kanssa mietitty että joskos rekkurescuella olisi jotain tapaamisia Helsingissä, jonne voisimme tulla mukaan katselemaan muita kodinsaaneita. Kerran taisimme käväistä rajiksessa koiratreffeillä, mutta sittemmin kun on ollut jotakin suunnitelmia ja tapaamisia ne ovat olleet hankalaan aikaan meidän aikatauluihin nähden.

Rei on tosiaan aivan ihana. Olen edelleenkin ihan myyty siihen ja se on todella minun koira…..tarkoitan että kyllä emäntänsä tuntee ja on niin uskollinen. Rein vahvimpina puolina tulee esille palvelustahto…. olisi niin palvelemassa kaikenaikaa, tietysti palkkion toivossa, heh.

Kovasti tässä taaskin haluan kiittää koko rescue porukkaa ja tietysti kannustaa jatkamaan erittäin arvokasta työtä. Työssäni palvelutalossa olen törmännyt erään asukkaan tyttäreen, jolla myöskin kaksi koiraa jotka pelastettu, tosin en nyt muista mistä he olivat, mutta hekin ovat aivan ihania sydämen murskaajia.

Paljon terveisiä koko rescue porukalle ja hyvää kevään jatkoa. Nyt lähdemme Rein kanssa metsään retkelle, koska Rei rakastaa maastossa liikkumista ja odottaa kovasti kesää, jotta pääsisi taas uimaan vantaan jokeen, joka on hänen lempi paikkansa. -Sanna ja Rei-

***

Narttu

Reillä on kaverina toukuussa Varjupaikista tullut Lilja ja huhtikuussa 2005 tullut Ozzy. Liljasta tuli enkelikoira heinäkuussa 2005. Ozzy sai uuden kodin Turusta huhtikuussa 2006.